Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

KAΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΤ3 ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΣΑΤΕ!

Καλά ρε μάγκες εκεί στην ΕΤ3,δεν έχετε να βάλετε τη Μ.Εβδομάδα κάποια σειρά με τη ζωή του Ιησού,των Αποστόλων έστω και κάποια ιστορική ταινία εποχής και κάθε βράδυ μας κοπανάτε όλες τις ΄΄βιογραφίες΄΄ των ΄΄προφητών΄΄ των εβραίων της π.διαθήκης?
Τι Αbraham έχουμε φάει στη μάπα,τι Moses,,τι Sarah και τι Μάρα.
Kαι να μέναμε στο Τελ Αβίβ,να χάμε και το σκουφάκι στο κεφάλι να το καταλάβω...
Αλλά τι να κάνουμε που δε μένουμε στο Τελ Αβίβ.
Γιατί άμα πιάσουμε την ιστορία του καθενός πραγματικά και όχι μέσα από πληρωμένες ΄΄αγιογραφίες΄΄ του Hollywood θα πέσει πολύ γέλιο.
Ακόμα κι ο Abraham θα σας βαριότανε.

Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

O ANΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ!


Ο εικονιζόμενος δαπάνησε σε υπηρεσιακό ταξίδι στο Παρίσι μαζί με τη συζυγό του,2.500 ευρώ κρατικά λεφτά σε ένα βράδυ!
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΙΩΞΤΟΝ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΣΠΑΤΑΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΄΄ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ΄΄ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΤΙΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΛΩΡΙΔΕΣ!


Την προηγούμενη βδομάδα ο Υπουργός Μεταφορών Ευρ.Στυλιανίδης,μετά από παρασκηνιακές διαβουλεύσεις με τους ταξιτζήδες,έλαβε φοβερές αποφάσεις για συγκοινωνιακό πρόβλημα της Αθήνας.
Ποιο ήταν αυτό?Αποφάσισε να επιτρέπεται η κίνηση των ταξί στους λεωφορειόδρομους!
Τότε ρε υπασπιστή του σεμνού και ταπεινού,γιατί δε σβήνεις και τη χάραξη των λεωφορειοδρόμων και δε βγάζεις και τα μεταλλικά εξογκώματα?
Σε μία πόλη,που καθημερινά ασφυκτιά από την κίνηση και όταν όλες οι ευρωπαικές πόλεις,δίνουν τα ΄΄ρέστα τους΄΄,ώστε ο κόσμος να χρησιμοποιεί τα ΜΜΜ,η κυβέρνηση κάνει τα ανάποδα!
Αλλά οι εκλογές πλησιάζουν και πρέπει να ικανοποιηθούν,όσο το δυνατόν περισσότεροι επαγγελματικοί κλάδοι γίνονται,ασχέτως αν επιβαρύνονται οι υπόλοιποι...
Α ξέχασα.Διπλασίασε και τα κόμιστρα.
Έτσι όταν οι ταξιτζήδες στριμώχνουν 3-4 στο ταξί,με την κλασική μέθοδο,΄΄πάω Γλυφάδα,ποιος πάει Ελληνικό,Αργυρούπολη,Βούλα,Βάρη και δε συμμαζεύεται,να πέφτει και διπλό κονόμι.