Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009

ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΡΕ ΣΑΙΝΙΑ?

΄΄Συγκλονιστικές αποκαλύψεις΄΄ έκανε χθες στην εκπομπή του ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος,για το χώρο της μόδας.
Νταβατζήδες-μάνατζερ,βιζιτούδες-μοντέλα,διακίνηση κόκας-πρέζας και δε συμμαζεύεται...
Τι απ΄όλα μας πείραξε?
Η κατάσταση,που επικρατεί στο χώρο της μόδας είναι γνωστή από χρόνια.
Αυτό,που δεν αναφέρει κανένας είναι η τηλεδικτατορία όλων αυτών των τύπων,που εκμεταλευομένοι το κουσούρι τους,έχουν γίνει τηλεγκαουλάιτερ τα τελευταία 20 χρόνια στα ΜΜΕ.
Όταν ένα παιδί 15 χρονών βλέπει την τηλελατέρνα από το πρωί μέχρι το βράδυ,που προσπαθεί να του περάσει το πρότυπο του επιτυχημένου πούστη,ότι δηλαδή,εάν γίνεις σαν εμένα,ντύνεσαι σαν καρνάβαλος,κουνιέσαι σαν Ζωζώ Σαπουντζάκη στα καλά της και προσπαθείς να μιμηθείς την ομιλία της αδερφής σου,είσαι in,είσαι trendy.
Αν ανοίξεις την τηλεόραση από τις 10 το πρωί εώς τις 6 το απόγευμα,θα νομίζεις ότι προσγειώθηκες σε μία χώρα,που λόγω μίας ξαφνικής πανδημίας,όλοι΄΄το γύρισαν΄΄.
Τί πρότυπα περιμένουμε να διαμορφώσουν τα παιδία των 15 ετών.
Τα αγόρια θα αρχίζουν να μιμούνται τον επιτυχημένο,κονομημένο μόδιστρο και τα κοριτσάκια την κάθε τηλεβίζιτα,πού προσπαθεί να περάσει το μήνυμα΄΄είσαι το ρούχο που φοράς΄΄.
Έτσι είναι μάγκες.
Από τη στιγμή,που η συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα,πέρασε με την ίδρυση των ιδιωτικών ΜΜΕ,από την χλεύη και την διαπόμπευση των περασμένων δεκαετιών(κακώς τους χλεύαζαν για να μην παρεξηγούμαστε) , στο άλλο άκρο της κοινωνικής επιβολής και της κυριαρχίας στον ισχυρότερο διαμορφωτή συνειδήσεων , αυτόν των ΜΜΕ,τα πράγματα έχουν μπερδευτεί πολύ άσχημα.
Κι έχουν φτάσει εκεί διότι η ανωτέρω κοινωνική ομάδα λόγω της καταπίεσης των προηγουμένων δεκαετιών,μισεί θανάσιμα όποιον δεν συμφωνεί με το πρότυπο κοινωνικής συμπεριφοράς της.
ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ-ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ
Υ.Γ.Συγχωρήστε με για τη φρασεολογία.

ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ

Ο αστυνομικός,που έπεσε χθες στη Νίκαια από πυρά ληστών μετά από ληστεία στο κατάστημα της Τράπεζας Κύπρου ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός μωρού 40 ημερών.
Έπεσε για να υπερασπιστεί τα χρήματα της Τράπεζας,που εκτός των άλλων είναι ασφαλισμένα.
Επειδή σε κανά δυο μέρες όλοι θα τον ξεχάσουν και το μόνο που θα μείνει θα είναι η χήρα του με παιδί του και οι αναγκές αυτών,πρέπει η Τράπεζα Κύπρου,τα χρήματα της οποίας πήγε να υπερασπιστεί ο άτυχος αστυνομικός να αναλάβει τα έξοδα ανατροφής του παιδιού του.
Γιατί τα ψευτοδάκρυα των τηλεαστέρων γρήγορα τελειώνουν και έρχεται η σκληρή πραγματικότητα.

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΡΑΓΚΟ



Αποκαλυπτικό το ρεπορτάζ των σημερινών ΄΄ΝΕΩΝ΄΄ για την κατάσταση του Δημοσίου Ταμείου.
Πέντε ταμεία μεταξύ αυτών το ΤΕΒΕ,το ΙΚΑ,το Ταμείο Αλληλοβοηθείας Δημοσίων Υπαλλήλων,δεν μπορούν να δώσουν εφάπαξ και συντάξεις.
Από την άλλη μεριά δεν υπάρχουν χρήματα για ανταλλακτικά για τα οπλικά συστήματα,5 πανεπιστημιακά τμήματα έκλεισαν λόγω υποχρηματοδότησης και το Δημόσιο χρωστά 2 δισ. ευρώ στους εθνικούς εργολάβους για τα μεγάλα έργα.
Μετά από 5 χρόνια νέας διακυβέρνησης,η ΝΔ φαίνεται να παρουσιάζει τη χειρότερη εικόνα για τα κρατικά ταμεία από τη μεταπολίτευση.
Για πρώτη φορά κόσμος πάει να πληρωθεί το εφάπαξ και τη σύνταξή του και του λένε΄΄πέρνα τον άλλο μήνα,δεν έχουμε λεφτά΄΄.
Και διερωτάται ο καθένας΄΄σε τι ζητά ο Καραμανλής να συνεναίσουν τα υπόλοιπα κόμματα?Στη διάλυση ή στην κατάρρευση?''
Τελικά η μόνη υπηρεσία,που μπορεί να προσφέρει η ΝΔ στη Χώρα είναι να παραιτηθεί.
Όχι ότι το ΠΑΣΟΚ έχει καμιά λύση έτοιμη.Κι αυτό μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας κινείται.
Απλά λόγω αυτής της π..άνας της ΄΄ελπίδας΄΄ , που πεθαίνει πάντα τελευταία...

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΡΩΤΙΚΟ!

TO KOΛΠΟ ΤΗΣ ΄΄ΣΥΝΕΝΑΙΣΗΣ΄΄

Ο πρωθυπουργός πλέον είναι άσχημα στριμωγμένος.
Από τη μία η ανέχεια και η φτώχεια στην οποία βυθίζονται καθημερινά χιλιάδες Έλληνες(μόνο το Φεβρουάριο υπήρξαν 4.000 απολύσεις),από την άλλη η κατάρρευση της ΝΔ,η οποία στηρίζεται πλέον στους 151 ηρωικούς δηλ.το Ρουσόπουλο,το Δούκα,τον Κοντό,τον Παυλίδη και άλλους.
Ο Καραμανλής ζητά συνέναιση για 3 λόγους.
Ο πρώτος είναι να ΄΄δημιουργήσει΄΄ο ίδιος τον εθνικό λόγο για πρόωρες εκλογές,τουτέστιν ΄΄έχω εθνικό ζήτημα με την οικονομία,δεν έχω τη συνέναιση των άλλων πολιτικών δυνάμεων και προσφεύγω στις κάλπες΄΄.
Ο δεύτερος είναι ότι θέλει να δημιουργήσει ΄΄υπευθύνους΄΄ στην αποτυχία,δηλαδή ΄΄απέτυχα διότι τα άλλα κόμματα δεν αντελήφθησαν την κρισιμότητα της κατάστασης και δεν με στήριξαν΄΄.
Ο τρίτος και κρατήστε τον είναι να δημιουργήσει το κλίμα για μελλοντική στήριξη της κυβερνήσης του,από έτερο πολιτικό φορέα(τι κάνει νιάου στα κεραμίδια) με το άλλοθι της έκτακτης κατάστασης.
Εάν ο γνωστός τηλεαρχηγός αρχίσει πάλι τα ΄΄ναι μεν αλλά΄΄,να ξέρετε,ότι έχει δοθεί το πράσινο φως για ενίσχυση της κυβέρνησης σε κρίσιμα νομοσχέδια και γενικότερης στήριξης, με αντάλλαγμα την μακροπρόθεσμη υπόσχεση συνεργασίας σε μία κυβέρνηση με ΄΄προιστάμενο΄΄ πρόσωπο κοινής αποδοχής.

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑ


Μία εικόσαδα προχθές στα πλαίσια του ΄΄αντικαπιταλιστικού αγώνα΄΄ μπουρλότιασε ένα τρένο του ΗΣΑΠ στον σταθμό της Κηφισιάς.
Και αναρωτιέται ο αδαής.Το να πυρπολείς ένα Μέσο Μεταφοράς,που χρησιμοποιεί κυρίως το τμήμα του ελληνικού λαού,πού δεν έχει και την καλύτερη οικονομική κατάσταση,αποτελεί χτύπημα κατά του καπιταλισμού και της κοινωνικής ανισότητας?
Δεν μπορούμε να σας καταλάβουμε ρε μάγκες.
Όταν βάζετε μπουρλότο στις τράπεζες ο γράφων σας διαβεβαιώνει ότι ο κόσμος είτε κρυφοχαμογελά είτε επιδοκιμάζει ανοιχτά λόγω αγανάκτησης από την κλεψιά των τραπεζιτών τις πράξεις σας.
Αλλά το να παίρνεις φόρα και να πυρπολείς ό,τι βρεθεί μπροστά σου,χαρακτηρίζει ανθρώπους,που λειτουργούν με διάθεση μόνο καταστροφής και χωρίς έστω και ψείγματος πολιτικού υποβάθρου.

Τρίτη 3 Μαρτίου 2009

ΟΣΗ ΜΠΑΛΑ ΞΕΡΕΙ,ΤΟΣΗ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΤΟΝ ΔΕΡΝΕΙ...



Τελειωμένος, ουσιαστικά, θα πρέπει να θεωρείται για τον Ολυμπιακό ο Σεμπαστιάν Λέτο, ύστερα από το απίστευτο επεισόδιο που προκάλεσε στην προπόνηση της Καθαράς Δευτέρας. Τα πράγματα ήταν ακόμα χειρότερα απ’ όσο αρχικά είχε διαρρεύσει. Ο παίκτης, σε παρατήρηση του προπονητή του γιατί περπατούσε ενώ έπρεπε να τρέχει, τον αποκάλεσε «μαλάκα»!
Aπό το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ!

Μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση,ότι αυστραλιανό δικαστήριο δικαίωσε γυναίκα,παντρεμένη με Έλληνα,η οποία απήγαγε τα παιδιά και πήγε στην Αυστραλία,διότι,όπως υποστήριζε,ο άντρας της την κακοποιούσε.
Εκεί το αυστραλιανό δικαστήριο της έδωσε την επιμέλεια και της επέτρεψε να μην επιστρέψει στην Ελλάδα για να δικαστεί,διότι η Ελλάδα δεν προστατεύει τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας και διότι κινδύνευει η ζωή της αν επιστρέψει στην Ελλάδα...
Εντάξει,το ότι το ελληνικό κράτος,λόγω ανοργανωσιάς και αδιαφορίας,δεν στηρίζει όσο θα έπρεπε,τις κακοποιημένες γυναίκες είναι μια αλήθεια.
Αλλά απέχει κατά πολύ , από το ισοπεδωτικό ,ότι η επιστροφή της συγκεκριμένης στην Ελλάδα,για να δικαστεί,ισοδυναμεί με κίνδυνο της σωματικής της ακεραιότητας,διότι το κράτος δεν θα την προστατεύσει.
Δεν ζούμε και στο Ισλαμαμπάντ!
Υ.Γ.Στο δικαστήριο δεν παρέστη,λόγω της απόστασης,ο σύζυγος,που ακόμα ψάχνει τα παιδιά του...

ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΦΓΑΝΩΝ!



Χθες το βράδυ στην Πάτρα ένας Αφγανός λαθρομετανάστης,που επιχειρούσε να επιβιβαστεί σε φορτηγό με προορισμό την Ιταλία,στριμώχτηκε ανάμεσα σε δύο φορτήγα και τραυματίστηκε.
Ποιος είδε το Θεό μετά και δεν τον φοβήθηκε.
Μαινόμενοι Αφγανοί έσπαγαν ότι έβρισκαν μπροστά τους,τρομοκρατώντας τους περίοικους.
Σε μία σοβαρή χώρα,όταν μαζεύονται σε ένα σημείο 5.000 λαθρομετανάστες,η κυβέρνηση παίρνει τα κατάλληλα μέτρα για να τους επιστρέψει στην πατρίδα τους.
Η κυβέρνησή μας αντιθέτως επιμένει να κρατά 5.000 ανθρώπους με άγριες διαθέσεις στο λιμάνι της Πάτρας.
Αντί να φέρει το θέμα στην ΕΕ και να πει ότι τα σύνορα της Χώρας είναι και σύνορα της Ευρώπης και η ΕΕ θα πρέπει να διαθέσει κονδύλια στην Ελλάδα,για να επιστρέφει όλους αυτούς τους απελπισμένους στις πατρίδες τους,γιατί πολύ απλά στην ήδη υπό κρίση Ευρώπη,δεν υφίστανται θέσεις εργασίας,κάθεται και κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.
Όταν θα συμβούν περιστατικά αυτοδικίας εκατέρωθεν,τότε οι μισοί θα μιλάνε για αλαφιασμένους ρατσιστές και οι άλλοι μισοί για αγανακτισμένους πολίτες.
Η κυβερνητική αδιαφορία θα αναγκάσει τον κόσμο να αυτοδικήσει και τότε οι μόνοι,που δε θα φταίνε θα είναι οι κάτοικοι και οι Αφγανοί.

Κυριακή 1 Μαρτίου 2009

ΜΑΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ




Μία νέα τύπου Αστυνομία, που θα στηρίζεται στις δυνατότητες του «μεγάλου αδελφού» αξιοποιώντας τα στοιχεία από τα κινητά τηλέφωνα και τις κάμερες στους δρόμους και θα αντιμετωπίζει «δυναμικά» κουκουλοφόρους και διαδηλωτές οραματίζεται ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Δημόσιας Τάξης. Mιλώντας στο «ΘΕΜΑ» ο κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης καλεί τους πολίτες να κάνουν παραχωρήσεις σε ό,τι αφορά τις ατομικές ελευθερίες και το προσωπικό τους απόρρητο, για χάρη της ασφάλειας, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότ«ενδεχομένως να χρειαστεί να στερηθούμε κάποια πράγματα, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε ακόμη μεγαλύτερα»... Στη συνέντευξή του στο «ΘΕΜΑ» ο κ. Μαρκογιαννάκης τάσσεται υπέρ της επαναλειτουργίας των καμερών παρακολούθησης και αποκαλύπτει πως αγοράζει οχήματα ρίψης νερού που θα καταβρέχουν τους διαδηλωτές όταν υπάρχει ένταση, κάνει λόγο για σαρωτικές αλλαγές στην Αντιτρομοκρατική, ενώ δηλώνει ότι από δω και πέρα η Αστυνομία εγκαταλείπει την παθητική στάση και θα συγκρούεται με τους κουκουλοφόρους. Από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Εάν η κυβέρνηση θέλει να χτυπήσει την παραβατικότητα και όσους καθημερινά τρομοκρατούν τον ελληνικό λαό,πρέπει πρώτα απ΄όλα να βάλει κάμερες και να παρακολουθεί τα κινητά των υπουργών της,των blue boys που έγιναν golden boys,των εθνικών νταβατζήδων του 2003 πού έγιναν εθνικοί εργολάβοι του 2009 και κάτι περίεργων καλόγερων.
Όταν μία κυβέρνηση επειδή βλέπει τη λαική οργή να πλησιάζει επιστρατεύει μέσα καταστολής για να κρατηθεί πάση θυσία στην εξουσία,είναι πλέον εκτός από επιζήμια και εθνικά επικίνδυνη.

ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ...

Το σημερινό Παρόν δημοσιεύει την είδηση ,ότι ο Όμιλος του Άκτωρα πήρε χωρίς διαγωνισμό και με απευθείας ανάθεση από την κυβέρνηση,την ανάθεση των επεκτάσεων και πιθανόν της εκμετάλευσης της Αττικής Οδού.
Χωρίς διαγωνισμό αλλά με απευθείας ανάθεση.
Επομένως δε χρειάζεται πλέον το δελτίο του ΜΕGA να υπερασπίζεται με τόσο σθένος την κυβέρνηση φορώντας ταγεράκι και κοστούμια.
Μπορούν να βάλουν την κλασική φόρμα εργοδηγού του αφεντικού τους..

Η ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ

web counter html code
myspace web counter