Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2009

ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ!

ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΩΣΤΑΚΗ ΤΗ ΒΑΖΟΥΝ Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ


Όταν μία κυβέρνηση για να κρατηθεί στην εξουσία,επιστρατεύει αστυνομικά μέτρα,που κινούνται μεταξύ της γελοιότητας και της φασιστοποίησης,ενθυμούμενη το ηρωικό παρελθόν της,τότε το μόνο που θα καταφέρει είναι να φορέσουμε όλοι κουκούλες και να προσπαθήσουμε να φτάσουμε σε ζημιές,έστω και το 10%,από όσα έκλεψαν στα 5 χρόνια,οι κυβερνώντες.
Ο Καραμανλής,βλέποντας το κοινωνικό τσουνάμι να έρχεται,επιστρατεύει τα ΄΄μέτρα της κουκούλας΄΄.
Κάνουν,πως δεν καταλαβαίνουν,ότι την κουκούλα στα πιτσιρίκια,την έχουν βάλει οι ίδιοι,που εδώ και 5 χρόνια,έχουν αποδείξει,ότι είναι η πιο ταξικά προσανατολισμένη κυβέρνηση,που έχει διευρύνει το κοινωνικό χάσμα μεταξύ πλουσίων-φτωχών και έχουν οδηγήσει μεγάλα τμήματα του Ελληνικού Λαού στην ανέχεια.
Ο πιτσιρικάς Κωστάκη,που βάζει την κουκούλα και σπάει τα μαγαζιά του Κολωνακίου,ως πράξη διαμαρτυρίας για την πρακτική της κοινωνικής τάξης,που σουλατσάρει στα ανωτέρω μαγαζιά,είναι τα παιδιά,που για να περάσουν στο Πανεπιστήμιο,πρέπει να σπαταλήσουν την περιουσία των γονιών τους,πού βλέπουν τους γονείς τους να μην μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς,που διαπιστώνουν ότι η μοναδική κοινωνική τάξη,που ευνοείται από τη διακυβερνήση σου,είναι οι τράπεζες και όσοι με τρόπο αεριτζίδικο πλούτισαν και πιάνουν από το πρωί στασίδι στο Κολωνάκι σου.
Όσα μέτρα και να λάβεις Κωστάκη,όσους Μαρκογιαννακήδες και να επιστρατεύσεις,όσους Πρετεντέρηδες και να βάλεις στα κανάλια,για να κάνουν πλύση εγκεφάλου στους νεόπτωχους,τίποτα δεν θα καταφέρεις.
Ο κόσμος θα συνεχίζει να επιτίθεται με κλιμακούμενη μανία στους έχοντες,από αγνό ταξικό μίσος,που εσύ,τα πρωτοπαλίκαρά σου και οι ευνοούμενοι σου μεγαλοεπιχειρηματίες,έχεις οξύνει.
Ο κουκουλοφόρος Κωστάκη,που βλέπει καθημερινά ο Έλληνας από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη,δεν είναι ο πιτσιρικάς,που κατεβάζει τη βιτρίνα στη Σκουφά,είναι το αφεντικό,που του ΄΄προτείνει΄΄μείωση μισθού για να γλυτώσει την απόλυση,οι τράπεζες που του απομυζούν το 50% του μισθού του και οι ευνοούμενοί σου,πού μέσα σε 5 χρόνια έχουν κάνει περιουσίες,που και επί 10 χρόνια να τα σπάνε καθημερινά τα πιτσιρίκια,δεν φτάνουν ούτε το 10% από τα κλεμμένα.
Άν θέλεις να βγάλεις από κάποιον την κουκούλα,βγάλτη από εσένα,τους υπουργούς σου,τους τραπεζίτες,τα αφεντικά και τα golden boys των ΔΕΚΟ,που όσο κάνει ένα κοστούμι τους κάνει και μία βιτρίνα του Κολωνακίου.

ΚΩΣΤΑΚΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΕΝ ΤΡΑΒΗΞΕΣ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ...


Ο εικονιζόμενος έχει κάνει ζημιά στο Ελληνικό Δημόσιο,που με τους πιο μετριοπαθείς υπολογισμούς,υπολογίζεται στα 500εκ. ευρώ.
Μαζί με τους κολλητούς του,υπουργούς της κυβέρνησης του ΄΄σεμνού και ταπεινού΄΄,έκαναν τη μεγαλύτερη μπίζνα από την απελευθέρωση.
Ο ΄΄σεμνός και ταπεινός΄΄,όχι μόνο δεν του τράβηξε την κουκούλα,αλλά τον έχει στο απυρόβλητο,ενώ τα κυβερνητικά παλικάρια που τον βοήθησαν,είναι μεταξύ των ηρωικών 151,που στηρίζουν το τσίρκο ΄΄MEDRANO΄΄,πού παριστάνει ακόμα την κυβέρνηση της Χώρας.
Και επί 5 χρόνια καθημερινά να έσπαγαν βιτρίνες τα πιτσιρίκια,δεν θα έφταναν τη ζημιά,που προκάλεσαν στη Χώρα ο ΄΄άγιος του Βατοπαιδίου΄΄ και οι κυβερνητικοί κολλητοί του...
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ!

Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2009

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ!

H ΣΗΜΑΙΑ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΣΤΗΝ ΑΛΓΕΒΡΑ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος,πριν από κάθε εθνική εορτή,άνοιξε η συζήτηση για το ,αν πρέπει αλλοδαποί μαθητές κυρίως εξ Αλβανίας,να γίνονται σημαιοφόροι στα σχολεία τους.
Βγαίνουν λοιπόν κάποιοι ψευτοπροοδευτικοί της πλατείας Κολωνακίου στα κανάλια και σου λένε΄΄αφού το παιδί έβγαλε καλό βαθμό γιατί να μην πάρει τη σημαία΄΄?
Και ρωτά ο αφελής΄΄στη Ρωσία κατά τον εορτασμό της νίκης κατά των Ναζί,δίνουν τη ρωσική σημαία σε Γερμανό΄΄?
Στην Τουρκία κατά τους εορτασμούς της ΄΄νίκης΄΄ του 1922,δίνουν την τουρκική σημαία σε Έλληνα?
Κάθε σοβαρό κράτος,που σέβεται την Ιστορία του και προσβλέπει στη συνέχεια του,αυτά τα πράγματα τα προσέχει ιδιαίτερα.
Και κυρίως ουδέποτε δίνουν τα εθνικά σύμβολα να τα ΄΄σουλατσάρουν΄΄ άτομα προερχόμενα από εθνότητες,που κατά την ιστορική περίοδο,που αναφέρεται ο εορτασμός,πήραν τα όπλα εναντίον της πατρίδας.
Όπως γνωρίζουμε οι Τουρκαλβανοί κατά την επανάσταση του 1821 αλλά και προηγούμενα,προέβησαν σε πλήθος βαρβαροτήτων και λεηλασιών με τους συμμάχους τους Τούρκους κυρίως στην Πελοπόννησο.
Είναι γνωστό ότι όπου έμπαιναν μετά τους Τούρκους οι Αλβανοί την περίοδο της επανάστασης,επακολουθούσε σφαγή και πλιάτσικο.
Ας μην επεκταθούμε στα δεινά,που πέρασε ο λαός της Ηπείρου από τους Αλβανούς κατά τη Γερμανική κατοχή.
Το ελληνικό κράτος,επειδή για μία ακόμη φορά,αποδεικνύεται γελοίο και φοβικό,αποδέχεται ότι για να παίρνεις τη σημαία,που είναι εθνική και όχι κρατική,αρκεί να βγάζεις καλό βαθμό στη Φυσική.
Πρέπει να καταλάβουμε,ότι η σημαία ενός Έθνους δεν παραδίδεται σε αυτούς,που απεδείχθησαν διαρκείς εχθροί και επιβουλείς της ελευθερίας της Ελλάδος.
Εάν άλλαζαν μυαλά και πάλι μετά δυσκολίας,θα δεχόμουν να σηκώνουν τη σημαία.
Αλλά ,όσο τα μυαλά τους παραμένουν ίδια,είναι τουλάχιστον επικίνδυνο να δίνεις τη σημαία,να τη ΄΄σουλατσάρει΄΄ και να τη γελοιοποιεί κάποιος,που άνετα θα πάρει τα όπλα,όταν οι καιροί ωριμάσουν και το επιτρέψουν,για την πολεμήσει.