Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΤΑ ΖΑΡΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ?


Εδώ και 3-4 ημέρες το Υπουργείο Υγείας αποφάσισε να μη δίνει στη δημοσιότητα τα καθημερινά κρούσματα της νέας γρίπης στη Χώρα.
Το Υπουργείο με αυτόν τον τρόπο,προσπαθεί να διαφυλάξει τον εσωτερικό κυρίως τουρισμό,καθώς είναι βέβαιο,ότι αν ανακοίνωνε την καθημερινή διασπορά του ιού,πολλοί αντί να πάρουν τις θάλασσες και τα παραθεριστικά κέντρα θα κάθονταν στο σπίτι τους.
Και ρωτάει ο αφελής.
Με τη αποσιώπηση των νέων κρουσμάτων καθώς και του τόπου που εκδηλώνονται αυτά,βάζεις ή δε βάζεις τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο?
Και γιατί κύριε Αβραμόπουλε,δεν δίνεις το δικαίωμα στον Έλληνα να αποφύγει μέρη της Χώρας,που ο ιός παρουσιάζει έξαρση?
Δηλαδή,εάν π.χ. ο ιός παρουσιάζει έξαρση στη Μεσσηνία ή στην Αργολίδα,γιατί δεν μου το λες,ώστε να αποφύγω να μετακινηθώ με την οικογενειά μου σε αυτές τις περιοχές?
Εάν κε Υπουργέ,το παιδί οιουδήποτε παραθεριστή αρρωστήσει από τον ίο,διότι εσύ αποφάσισες να μην ανακοινώσεις δημόσια,τη ΄΄χωροταξία της πανδημίας΄΄ και τρέχει ο κόσμος καλοκαιριάτικα στα νοσοκομεία και αν κάποια κρούσματα από τους ΄΄αμέριμνους παρεθεριστές΄΄ παρουσιάσουν επιπλοκές,εσύ,το Υπουργείο ή οι ξενοδόχοι θα διανυκτερεύουν στα νοσοκομεία?

Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Η ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΠ...


Η αντικατάσταση του Πρέσβη Κοραντή από τον ημέτερο εισαγγελέα Παπαγγελόπουλο στην ηγεσία της ΕΥΠ,σηματοδοτεί τον τρόμο,που έχει καταβάλλει την κυβέρνηση από την πιθανότητα εμπλοκής κυβερνητικών στελεχών στην υπόθεση του συνδικάτου του εγκλήματος.
Ο Κοραντής έκανε το λάθος να δώσει αυτούσιες τις κασέτες,που περιείχαν τις συνομιλίες των μελών της συμμορίας στην ανακρίτρια και να μην προχωρήσει σε μοντάζ αυτών,ώστε να αποκρυβεί η εμπλοκή κυβερνητικών βουλευτών.
Έτσι κέρδισε επάξια από την κυβέρνηση του ΄΄σεμνού και ταπεινού΄΄ την απομάκρυνσή του.
Ο ημέτερος Παπαγγελόπουλος έχει δώσει τα διαπιστευτηρία του στη ΝΔ,με τη συγκάληψη του μεγαλύτερου σκανδάλου της μεταπολεμικής ιστορίας,αυτού των υποκλοπών.
Πέραν αυτού όμως, η κυβέρνηση αποδεικνύεται ,ότι για ακόμη μία φορά λειτουργεί επικίνδυνα για τα εθνικά ζητήματα.
Η τοποθέτηση εισαγγελέα στην κορυφή της ΕΥΠ,σε μία εποχή που η τουρκική επιθετικότητα έχει φτάσει στο αποκορύφωμά της με τουρκικά μαχητικά να κάνουν υπερπτήσεις πάνω από το πολιτικό αεροδρόμιο της Σάμου,δείχνει ότι η κυβέρνηση στη ζυγαριά πολιτικής επιβίωσης-εθνικών κινδύνων γέρνει υπέρ του πρώτου παράγοντα.
Σε όλες τις δυτικές χώρες στη διοίκηση των μυστικών υπηρεσιών,τοποθετείται ή στρατιωτικός ή αξιωματικός της αστυνομίας.
Μόνο η ΝΔ αποφάσισε,ότι ο άσχετος Παπαγγελόπουλος,τον οποίο τα ΜΜΕ πρόσκαιρα πήγαν να λιβανίσουν ,ότι έπιασε τη 17Ν,ενώ όλοι γνωρίζουν ότι αν δεν υπήρχαν οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες,ο Παπαγγελόπουλος και η ΕΛ.ΑΣ. θα έπιαναν άλλα πράγματα,είναι ικανός να συντονίσει τις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες,ώστε να αντιμετωπίσουν τον εξ ανατολών κίνδυνο.
Το γελοίο του πράγματος έφτασε στο σημείο,ώστε τα στημένα ΜΜΕ να λένε,ότι επειδή η κυβέρνηση ανησυχεί για τις ένοπλες επιθέσεις,έβαλε τον Παπαγγελόπουλο,που έχει πείρα με τη 17Ν,να πιάσει τον Επαναστατικό Αγώνα και τη Σέχτα.
Μα ρε εγκέφαλοι του Μαξίμου ακόμα και να το πιστεύετε αυτό,πώς γίνεται να προτείνεται ως πρώτο ζήτημα ασχολίας των μυστικών υπηρεσιών,τις μεμονομένες επιθέσεις ενόπλων οργανώσεων στην Αθήνα τη στιγμή,που χθες τουρκικά μαχητικά έκαναν βόλτες πάνω από το αεροδρόμιο της Σάμου?
Αλάργα,μη γίνει τίποτα στο Αιγαίο το διάστημα που έρχεται-γιατί πολλά ακούγονται-,γιατί βλέπω τον άσχετο Παπαγγελόπουλο,να ξεπερνάει σε ανικανότητα και πανικό τον άλλοτε ΄΄μεγάλο τραγουδιστή΄΄ του ΠΑΣΟΚ...