Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΑΣ!


Και μέσα στην γενική αναμπουμπούλα βγήκε και ο Καρατζαφέρης και έριξε τη μεγάλη ατάκα.
Πριν από 5 μέρες σε παράθυρο τηλεοπτικού σταθμού είπε το εξής:
Να φέρουν από το εξωτερικό τα λεφτά τους,όσοι τα έχουν,χωρίς να υπάρχει έλεγχος που τα βρήκαν και να έχουν για 3 χρόνια φοροαπαλλαγή!
Και μετά έψαχνε ο Βλαστός,πώς να πλύνει τα χρήματα της απαγωγής του Παναγόπουλου.
Απατεώνες,ναρκέμποροι,πλαστογράφοι,κλέφτες όλου του κόσμου ενωθείτε.
Ο πρόεδρας Καρατζαφέρης,θέλει να στήσει στην Ελλάδα το μεγαλύτερο ΄΄πλυντήριο΄΄ της Ευρώπης.

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

΄΄Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΨΕΥΤΟΤΣΩΡΤΣΙΛ΄΄.


GAME OVER.
Ο Καραμανλής με τη συνέντευξή του στη ΔΕΘ,έδειξε ότι πλέον τον ενδιαφέρει μόνο η υστεροφημία του.Έχει καταλάβει και ο ίδιος ότι το παιχνίδι είναι χαμένο.
Για αυτό,επειδή γνωρίζει ότι η κατάσταση στην οικονομία είναι οικτρή και θα γίνει ακόμα χειρότερη,βγαίνει και προκηρύσσει άγρια λιτότητα σε έναν ήδη εξαθλιωμένο Λαό.
Επικοινωνιακά ήταν συγκινητικός.Για πρώτη φορά υποψήφιος πρωθυπουργός,βγαίνει και λέει στο Λαό,ότι αν με ψηφίσετε,θα σας γονατίσω,γιατί έτσι πρέπει.
Φαίνεται,ότι οι σύμβουλοι επικοινωνίας του είπαν,ότι εφόσον το παιχνίδι είναι εκ προοιμίου χαμένο,να αρχίσει να καινοτομεί,υποσχόμενος άγρια αναγκαία λιτότητα,μήπως και οι Έλληνες,διεπόμενοι από σύνδρομο μαζοχισμού,τον ξαναψηφίσουν.
θυμήθηκαν τον Τσώρτσιλ που στην έναρξη του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου είπε στους Βρετανούς΄΄σας υπόσχομαι πόνο,δάκρυα και αίμα.Αλλά στο τέλος θα νικήσουμε΄΄...
Ξέχασε όμως ο Πρωθυπουργός να μας πει,ότι ο ίδιος και η κυβέρνησή του είναι υπεύθυνη για την κατάσταση της οικονομίας,ότι ο Αλμούνια δήλωσε ότι η κρίση της Ελλάδας δεν είναι διεθνής αλλά οφείλεται σε εσωτερικά αίτια.
Δεν αναφέρθηκε στην κύρια αιτία της κατάρρευσης της αγοράς,που είναι η υποχρηματοδότηση από τις τράπεζες,η εγγραφή του 1/4 των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στις λίστες του ΤΕΙΡΕΣΙΑ και η καταναλωτική αδυναμία του Έλληνα.

Παράλληλα,δήλωσε ότι θα καθαρίσει τα ψηφοδέλτια από όσα στελέχη εμπλέκονται σε σκάνδαλα,αλλά ήταν ο ίδιος,που τους ΄΄αθώωνε΄΄ μέσα στη Βούλη,καταψηφίζοντας προτάσεις για εξεταστικές επιτροπές.
Το κύκνειο άσμα ενός ανθρώπου,που ξεκίνησε το 2004 με την ανοχή ή ακόμα και τη συμπάθεια κόσμου,που δεν τον ψήφισε,ως ενός ηγέτη,που υποσχέθηκε σεμνή και αποτελεσματική διακυβέρνηση,επανίδρυση του κράτους και κατάντησε το 2009,να ψάχνει πόσα στελέχη θα ΄΄κόψει΄΄ από τα ψηφοδέλτια λόγω εμπλοκής σε οικονομικά σκάνδαλα και την αγορά να έχει υποστεί τη μεγαλύτερη καθίζηση από τη μεταπολίτευση.