Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

ΠΑΓΚΑΛΙΕΣ...


Φοβερή δήλωση έκανε,πριν από μερικές μέρες ο Θ.Πάγκαλος χαρακτηρίζοντας το ΚΚΕ,ως άχρηστο κόμμα και γενικώς κάθε κόμμα άχρηστο εκτός από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ,επειδή ,όπως είπε είναι κόμματα ΄΄εξουσίας΄΄.
Ρε Θοδωράκο επειδή πολλοί σε συγχωρούν για τις κατά καιρούς μ...κίες που λες λόγω του ΄΄παρορμητικού χαρακτήρα ΄΄σου.
ΟΚ.Το ΚΚΕ είναι άχρηστο.Εσύ είσαι ο χρήσιμος βρε κακομοίρη?
Ποια είναι η προσφορά σου στην πατρίδα?
Όταν το 96 έλεγες σε συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ κατά τη νύχτα των Ιμίων΄΄δεν παίρνει ο αέρας την κωλοσημαία να τελειώνουμε?΄΄ ή όταν το 98 όταν είτε λόγω τάσης ρουφιανιάς και εξυπηρετήσης στους Αμερικανούς είτε λόγω αγνής ηλιθιότητας,παρέδωσες το Νο1 κίνδυνο της Τουρκίας ,τον Οτσαλάν στη ΜΙΤ?
Γιωργάκη με αυτούς θα κυβερνήσεις?

KATEBAINEI ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΧΙΜΟΣ!


ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΒΡΟΧΗ!

Τις τελευταίες μέρες και ιδιαίτερα στους σταθμούς του ΜΕΤΡΟ στην Κατεχάκη και στην Εθνική Άμυνα οι κλήσεις πέφτουν βροχή για παράνομη στάθμευση.
Να ρίχνουν κλήσεις σε αυτόν,που πάρκαρε πάνω στη στροφή,πάνω σε στάση λεωφορείου και σε διάβαση πεζών να το καταλάβω.
Αλλά να γράφεις ολόκληρες σειρές αυτοκινήτων τη στιγμή,που ξέρεις ότι δεν υπάρχει πάρκινγκ στο ΜΕΤΡΟ και σε σημεία,που πραγματικά δεν ενοχλούν την κυκλοφορία μόνο σαν εισπρακτική επιδρομή υφίσταται.
Και το αποτέλεσμα?Αυτός,πού έφαγε την κλήση φυσικά δεν θα επιχειρήσει ξανά να αφήσει το αμάξι και να πάρει το τρένο αλλά θα κατεβάσει το αμάξι στο κέντρο ,αφού τα 80 ευρώ της κλήσης σίγουρα θα τον αποθαρρύνουν να κατέβει με το αυτοκινήτο στο ΜΕΤΡΟ και να μην επιβαρύνει την κίνηση στο κέντρο.
Εγώ θα το κάνω μάγκες.
Όχι γιατί δε θέλω να μπω σε λεωφορείο για να κατέβω στο ΜΕΤΡΟ , αλλά γιατί όταν περίμενα λεωφορείο , που θα με πήγαινε στο σταθμό της Δάφνης ,περίμενα μισή ώρα...

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ


Λουκέτα στις μικρές εμπορικές επιχειρήσεις επιφέρει η εξάπλωση των μεγάλων εμπορικών κέντρων και η οικονομική κρίση. Ηδη τέσσερα στα δέκα καταστήματα στην οδό Ερμού και ένα στα έξι στο Λεκανοπέδιο της Αθήνας είναι ξενοίκιαστα εδώ και πολλούς μήνες.


Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση προαναγγέλει αλλαγές στο νομοθετικό πλαίσιο δημιουργίας πολυκαταστημάτων τύπου MALL , αν και θεωρεί ότι πρώτα πρέπει να ανοίξουν ακόμα 15(10 στην Αθήνα και 5 στην επαρχία).


Από το ΄΄ΕΘΝΟΣ΄΄.




Το 2004 η ΝΔ έλεγε στον κόσμο,ότι θα προωθήσει τη μικρομεσαία επιχείρηση,που αποτελεί τη ραχοκοκκαλιά του κοινωνικού ιστού και θα την προστατεύσει από τις ΄΄επιθέσεις΄΄ των μεγαλοκαρχαριών τύπου Λάτση και MALL.


Αμέσως μετά την ανάληψη της εξουσίας,η κυβέρνηση έσπευσε να δώσει την άδεια δημιουργίας αρκετών πολυκαταστημάτων στην Αθήνα και στην επαρχία,ώστε να φανεί αρεστή σε αυτούς,που το 2003 ο πρωθυπουργός χαρακτήριζε ΄΄εθνικούς νταβατζήδες΄΄.


Το 2006 σε ανύποπτο χρόνο ο τότε υπουργός Ανάπτυξης είπε τον πραγματικό σκοπό της κυβέρνησης στο θέμα της μικρομεσαίας επιχείρησης.


Ενώ στην ΕΕ το ποσοστό των αυτοαπασχολούμενων και ελευθέρων επαγγελματιών είναι 6% στην Ελλάδα είναι 25% και πρέπει να συμβαδίσουμε με την ΕΕ και σε αυτόν τον τομέα.


Επομένως κύριοι και η μικρομεσαία επιχείρηση θα κλείσει και χιλιάδες κόσμος θα βγει στην ανεργία,προς τέρψιν των απανταχού MALL.


Δεν μας θέλουν αυτοαπασχολούμενους-ελεύθερους επαγγελματίες.


Μας θέλουν πειθήνιο εργατικό δυναμικό,υποαπασχολούμενο με 10 χειροφιλήματα τη μέρα στο ΄΄αφεντικό-ευεργέτη μας΄΄.΄


Όπου αφεντικό , πρώην εθνικός νταβατζής,νυν εθνικός εργολάβος...

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

ΚΩΣΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΄΄ΕΚΑΨΑΝ΄΄ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ.ΚΑΤΕΒΑ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ.ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...


ΡΕ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΝ.ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ!


ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ

Δύστυχε ελληνικέ λαέ.
Πάλι μέσω των Μέσων Μαζικής Εξημέρωσης,προσπαθούν να παρουσιάσουν τον Παλαιοκώστα ως τη Νο1 απειλή για την ιδιωτική ζωή σου.
Αποπειρώνται να σε πείσουν,ότι ο Παλαιοκώστας που λήστευε τράπεζες,τους σύγχρονους τοκογλύφους,που σου πουλάνε χρήμα με 20% επιτόκιο και απήγαγε το Μυλωνά,΄΄ξαλαφρώνοντάς΄΄τον από 10εκ. ευρώ,λες και θα πεινάσουν τα τρισέγγονά του,πρέπει να βρίσκεται στη φυλακή,γιατί σε απειλεί.
Έξω κυκλοφορούν ελεύθεροι και με τα Μερσεντικά τους όμως,όσοι σου έπαιξαν τα 10 δισ. ευρώ των ασφαλιστικών ταμείων στο χρηματιστήριο με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η σύνταξή σου,τα λαμόγια που δώρισαν στον Εφραίμ περιουσία του ελληνικού λαού ύψους 500 εκ. ευρώ,οι κουμπάροι των ομολόγων,μεγαλοκαναλάρχες που χρωστούν μερικά δισ. ευρώ στα ταμεία,αεροεπιχειρηματίες που πήραν επιδοτήσεις για να κάνουν βιομηχανικές μονάδες στη Θράκη και στη Μακεδονία και τελικά πήγαν και τις έστησαν στα Σκόπια και στη Βουλγαρία,ο Θόδωρος,ο Γιώργος με τις off shore,η κα Αζέλ,υπουργοί πού έχουν κάνει περιουσίες ,που και 10 ζωές να δουλεύεις δεν πρόκειται να αποκτήσεις.
Αλλά αυτή τη φορά δε μάσησες.
Στη ντόπα των Πρετεντέρηδων απάντησες με χιούμορ.
΄΄Καλή τύχη Βασιλάκη΄΄ είπες για το σύγχρονο Φαντομά,που ξεφτίλισε αυτό το κράτος και το σύστημα,πού σε έχει φέρει στο σημείο να μετράς καθημερινά τα κέρματα,που ΄χεις στην τσέπη σου.
ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ,ΕΙΧΕ ΘΟΔΩΡΟ!

Μία σύγκριση για να μη ξεχνιόμαστε:
Αφοί Παλαιοκώστα:40 πάνω κάτω ληστείες τραπεζών με λεία 1.500.000 ευρώ συν τα 10.000.000,που ΄΄ξαλάφρωσαν΄΄ το Μυλωνά.
Ανθρώπινα θύματα:0
Μέρος των κλοπιμαίων μοιράστηκε κατά καιρούς σε απόρους γέροντες και φτωχές οικογένειες της περιοχής των Τρικάλων και της ορεινής Καρδίτσας.
Ηγούμενος Εφραίμ:500.000.000 ζημία στο ελληνικό δημόσιο,μέσω χαριστικών συμβάσεων ανταλλαγής δημοσίων εκτάσεων με τη συνδρομή κυβερνητικών στελεχών.
Ανθρώπινα θύματα:Tα διαρκή κορόιδα ΄΄έλληνες φορολογούμενοι΄΄,που θα πληρώσουν πάλι τη νύφη.
Φυσικά από τη μπάζα δεν εδόθη τίποτα και σε κανέναν,αντιθέτως πολλοί ακτήμονες έχασαν τα κτήματα , που καλλιεργούσαν και έβοσκαν τα κοπάδια τους.
Ο πρώτος είναι κυνηγημένος από το ελληνικό κράτος σαν εγκληματίας-ληστής διότι τόλμησε και έκλεψε τράπεζες και το ΄χει ρίξει στις ΄΄αερομεταφορές΄΄!
Ο δεύτερος απολαμβάνει της ασυλίας του πολιτικού-δικαστικού συστήματος,κάνει καθημερινά 4 μετάνοιες και συνεχίζει τις business...

ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΜΑΓΚΕΣ!

Ο τελευταίος ληστής της παράδοσης των ληστών των ορέων, είναι πλέον εκτός φυλακής.
Ο Παλαιοκώστας ούτε άνθρωπο πείραξε ποτέ του,ούτε σε σπίτια έμπαινε για να τρομοκρατήσει τον κόσμο.
Τράπεζες λήστευε και μάλιστα χωρίς να ανοίξει ρουθούνι και μέρος των κλοπιμαίων το μοίραζε σε ανθρώπους,πού είχαν ανάγκη.
Ο ληστής δηλαδή έκλεβε τους ληστές του κοσμάκη.
Η θεαματική του απόδραση για δεύτερη φορά,έδειξε, πώς ένας άνθρωπος αποφασισμένος για την ελευθερία του,δεν καταλαβαίνει από κάγκελα.
Χθες πάρα πολλοί στο άκουσμα της είδησης χάρηκαν,άλλοι χαμογέλασαν.
Άντε μάγκα,να περνάς καλά στα περήφανα βουνά της Θεσσαλίας ή όπου αλλού βρίσκεσαι.