Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

Α ΡΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ...


Φώτο από newsblog.gr
Σκοπιανοί ντυμένοι μακεδονική φάλαγγα...
Προσέξτε τον ΄΄αξιωματικό΄΄ με την κόκκινη σημαία και τον τύπο στη δεύτερη σειρά.
Υποψήφιοι για παρατράγουδα!

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

ΔΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ.

Συνελήφθησαν χθες οι βιαστές 73χρονης σε χωριό της Κρήτης.

Οι δράστες ένας Τυνήσιος,ένας Σύριος κι ένας Ιρακινός από το διπλανό χωριό.

Αυτά τα τομάρια δεν πρέπει να πάνε σε καμία φυλακή.

Δώστε τα στους Κρητικούς.

Πριν από δύο μέρες καταδικάσαμε το λιντσάρισμα μέχρι θανάτου τσαντάκια στη Θεσσαλονίκη.

Σε αυτά τα κτήνη όμως δεν πρεπει να υπάρχει κανένα έλεος.
Υ.Γ.Είδες Τσίπρα,τι ωραία που είναι η ΄΄πολυπολιτισμικότητα΄΄?
Συρία,Ιράκ,Τυνησία...
Μόνο,που την πλήρωσε η γριά στην Κρήτη κι όχι η μανούλα σου στο Διόνυσο...

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ


ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ


Μετά τα γεγονότα του Δεκέμβρη,αναζωπυρώθηκαν με εξαιρετικά έντονο τρόπο στη Χώρα μας τα φαινόμενα ένοπλης βίας από διάφορες οργανώσεις.


Επιθέσεις κατά αστυνομικών,ΜΜΕ και τελευταία η βόμβα στη CITIBANK,που δεν εξερράγη.


Η αιτία,που πυροδότητησε αυτή την ένταση,δεν είναι η δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου,όπως πολλοί υποστηρίζουν.


Αυτή είναι μόνο η αφορμή.


Καμία ένοπλη ομάδα,εάν δεν έχει ή δεν υποψιάζεται ότι έχει την συναίνεση ή έστω την ανοχή,μεγάλου μέρους του κοινωνικού συνόλου,δεν προχωρά σε ένοπλες επιθέσεις κατά στόχων του οικονομικού-πολιτικου συστήματος.


Και στην συγκεκριμένη πολιτική και οικονομική συγκυρία,οι κρατούντες(πολιτικοί-επιχειρηματίες),πρέπει να αντιληφθούν,ότι όσο η κοινωνική ανισότητα μεγαλώνει,καθιστώντας την ελληνική κοινωνία βραζιλιάνικη με περίκλειστα γκέτο πλουσίων και φαβέλες με φτωχούς και πλήθους νεόπτωχων , η βία θα είναι το φυσικό καταφύγιο,όσων πλέον έχουν αποκλειστεί από το κοινωνικό γίγνεσθαι.


Καθημερινά στα ΜΜΕ βγαίνουν διάφοροι και λένε 10 φορές σε 1 ώρα το γνωστό τσιτάτο΄΄καταδικάζω τη βία΄΄.Κανείς όμως δεν είπε ΄΄καταδικάζω την αιτία,που γεννά τη βία΄΄.


Διότι αν αποφασίσει να ασχοληθεί με την αιτία που γεννά τη βία , θα πρέπει να επικεντρωθεί στη ΄΄ψαλίδα΄΄ πλουσίων-φτωχών που μεγιστοποιείται,τη διαφθορά,το αδιέξοδο του πολιτικού συστήματος,τη συμπαιγνία κράτους-ΜΜΕ και των 10 οικογενειών,που κυβερνούν τον τόπο,την περιθωριοποίηση μεγάλου μέρους της ελληνικής κοινωνίας.


Οι ένοπλες οργανώσεις επιτίθενται, διότι αντιλαμβάνονται έστω και από ΄΄υπερεπαναστικότητα΄΄ ή από κεκτημένη ταχύτητα,ότι ο Λαός θα τους αγκαλιάσει,ως τιμωρούς αυτών , που τον κατάντησαν στη σημερινή μιζέρια του.


Ο τροφοδότης των ενόπλων οργανώσεων είναι το κοινωνικό μίσος,που κάποιες φορές παίρνει χαρακτήρα ταξικού μίσους.


Σε αυτή την ιστορική συγκυρία το δυσμένες για τους κρατούντες είναι ότι μεγάλο πλέον μέρος του λαού,λόγω της εξαθλίωσης του όχι μόνο επιδοκιμάζει τέτοιες ενέργειες,αλλά ίσως και να θεωρεί εαυτόν ΄΄εν δυνάμει΄΄ αντάρτη πόλεων κατά την επαναστατική φρασεολογία , τρομοκράτη κατά την αστική και κρατική.


Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΙΣΩ ΣΟΥ!


ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ


Και μέσα στη γενική αναμπουμπούλα νάτος και ο τέως πρόεδρος του ΠΑΟ και νυν πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Άγγελος Φιλιππίδης, να προτείνει ότι όποια τράπεζα δεν προβεί σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου,πρέπει αμέσως να κρατικοποιείται.


΄΄Σοσιαλιστικό΄΄ το μέτρο του Φιλιππίδη και ιδιαίτερα ευνοικό για 1-2 τράπεζες , που στην πιάτσα ακούγεται , ότι οι επισφάλειές τους από τα αεροδάνεια , που έχουν μοιράσει ,κοντεύουν να φθάσουν το 1/2 των καταθέσεων.


Όλα καλά μας τα είπε ο Άγγελος.


Το μόνο,που δε μας είπε,είναι γιατί ενώ προτείνει το κράτος να διασώσει μέσω κρατικοποίησης ιδιωτικές εταιρείες,ο ελλήνας πρέπει πάλι να επωμισθεί το λογαριασμό...


Πόσα δεν μπορούσε να δώσει η κυβέρνηση στους αγρότες?500 εκ.?


Για να δούμε τώρα , αν ρίξει κανόνι καμιά τράπεζα,πώς θα βρεθούν εν ριπεί οφθαλμού τα φράγκα , για να σωθεί το ευαγές ίδρυμα...

O NOMOΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ


Χθες στη Θεσσαλονίκη ένας τσαντάκιας , που είχε αρπάξει την τσάντα από μία γυναίκα , ακινητοποιήθηκε από περαστικούς , οι οποίοι τον ξυλοκόπησαν άγρια , με αποτέλεσμα ο τσαντάκιας να εκπνεύσει από καρδιακή ανακοπή.Κοινώς τον σκότωσαν στο ξύλο.


Δεν ξέρω,πού οδηγείται η κατάσταση.


Από τη μία η έλλειψη αστυνόμευσης(πολλούς μπάτσους μόνο σε πορείες βλέπεις),από την άλλη το μάτι του κόσμου,που έχει γυαλίσει και έχουμε αυτά τα αποτελέσματα.


Οι τύποι ,που έδειραν μέχρι θανάτου τον τσαντάκια μη νομίζετε ότι τον βάραγαν για την πράξη του.


Στον πεσμένο,ο καθένας βγάζει όλο τον εσωτερικό του θυμό.


Ο κόσμος πλέον περιφέρεται στους δρόμους και αναζητά τον καυγά,τον τσαμπουκά.


Αν καθήσεις 1 ώρα σε μια διασταύρωση και παρακολουθήσεις τους καυγάδες μεταξύ οδηγών,θα καταλάβεις ότι πλέον έχουμε γεμίσει από κάθε λογής ΄΄φρικαρισμένους΄΄,που είναι ικανοί για το χειρότερο.


Τον πεσμένο μάγκες δεν τον χτυπάς.Η δική μας παράδοση από την αρχαιότητα,επιβάλλει να μη χτυπάς και να μην επιτίθεσαι σε άνθρωπο,που πλέον έχει παραδοθεί.


Το λιντσάρισμα των συμπολίτων μας στη Θεσσαλονίκη ένα πράγμα δείχνει.


Ό,τι η ελληνική κοινωνία λόγω των οικονομικών προβλημάτων,που αντιμετωπίζει,συμπεριφέρεται με όρους Λατινικής Αμερικής.


Συνέλαβες τσαντάκια ,γενικώς παράνομο?Είναι ακινητοποιημένος,παραδομένος?


Μη σε νοιάζει.Χτύπα τον.Βγάλε στον παραδομένο,όλο σου το μίσος και το θυμό για τη δική σου προσωπική κατάσταση.Ξέσπα.


Άλλωστε αν ξεσπάς στον κάθε πεσμένο,θα μείνουν ήσυχοι,όσοι σε έφεραν στο προσωπικό σου χάλι.


Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

ΚΩΣΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ!


ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ



Και μέσα σε όλη την αναμπουμπούλα νάτοι και οι καλόγεροι του Αγίου Όρους , να μονοπωλήσουν πάλι την επικαιρότητα.Ο λόγος;
Κάτι πιτσιρικάδες θέλουν να κατεβάσουν πρώτο άρμα στο καρναβάλι της Πάτρας , ένα άρμα που φέρει τη μούρη του Εφραίμ.
Ποιος είδε τα καλογέρια και δεν τα φοβήθηκε...
Στείλανε επιστολή στο Δήμαρχο της Πάτρας,να αποσύρει το άρμα διότι στη μούρη του Εφραίμ , ΄΄προσβάλλονται΄΄ όλοι οι ρασοφόροι και απειλούν και με ασφαλιστικά μέτρα.
Τι λέτε ρε μάγκες;
Αφού προσβάλεστε με τη φάτσα του Εφραίμ να περιδιαβαίνει ως ΄΄αρχικαρνάβαλος΄΄ στην Πάτρα,γιατί τόσο καιρό τον διατηρείτε στη θέση του με την κάλυψη του Οικουμενικού Πατριαρχείου και δεν τον στέλνετε στη Κύπρο να συνεχίσει από εκεί τις άγιες business?
Ή μήπως περιμένετε κι εσείς σαν τον Ιερώνυμο ΄΄την απόφαση της αδέκαστης ελληνικής δικαιοσύνης΄΄ για να πάρετε τις αποφάσεις σας?
Ο Εφραίμ ΄΄άγιοι΄΄ ηγούμενοι του Αγίου Όρους , που το έχετε καταντήσει κοσμικό προορισμό των απανταχού ψώνιων του Σαββατοκύριακου,ζημίωσε το Ελληνικό Δημόσιο δηλ.τον ελληνικό λαό με 250 εκ. ευρώ , σύμφωνα με τους πιο μετριοπαθείς υπολογισμούς.Μόνο η ιστορία του ολυμπιακού ακινήτου κόστισε 50 εκ. ευρώ.
Ή μήπως κι εσείς , όπως κάτι άλλα παλικάρια ρασοφόροι στην ελληνική ιστορία,βάζετε πρώτα τη θρησκευτική ταυτότητα και μετά την εθνική σας και το μόνο , που σας νοιάζει είναι να μη θιγεί με τίποτα η ΄΄συντεχνία΄΄ σας και ΄΄χεστήκατε΄΄ για τη ζημιά , που ΄χει προξενήσει ο ΄΄συνάδελφός΄΄ σας στο Δημόσιο Ταμείο.
Λοιπόν μάγκες με τα μαύρα να εξηγούμαστε.Όσο εσείς συνεχίζετε να κινείστε μεταξύ off shore εταιρειών,εκδρομών σε υπουργικά γραφεία και νοοτροπίας αρπακτικού με την κάλυψη του θρησκευτικού συναισθήματος του ελληνικού λαού,η ΄΄λιτάνευση΄΄ του Εφραίμ στο καρναβάλι της Πάτρας θα είναι το έλλασον.
Σε λίγο ο κόσμος , πέραν από τις γνωστές φάτσες , που για λόγους βιοπορισμού και εκλογιμότητας σας στηρίζουν , θα σας πάρουν με τις ντομάτες.
Γιατί καταντήσατε ακόμα και αυτό το Άγιο Όρος , μία κλειστή κάστα ΄΄επιχειρηματικότητας΄΄ τύπου RASSADEL , που αντί να την στηλιτεύσετε και να ξουρίσετε τους πρωταίτιους , τους χαίδευετε.
Και να μην τα πολυλογούμε ΄΄καταντήσατε τον Οίκο του Πατρός Του,οίκο εμπορίου΄΄.
Φραγγέλιο , που σας χρειάζεται...