Παρασκευή, 24 Απριλίου 2009

ΧΟΥΝΤΟΝΟΣΤΑΛΓΙΑ Ή ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΧΑΜΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ?


Διαβάζοντας το νέο νομοσχέδιο της ΄΄κουκούλας΄΄ του Καραμανλή,που μετατρέπει τη διατάραξη κοινής ειρήνης σε κακούργημα με κάθειρξη τουλάχιστον 10 ετών για τους ΄΄υποκινητές΄΄ , φυλάκιση τουλάχιστον 2 ετών για τους κουκουλοφόρους simple και ισόβια για σωματική βλάβη κατά αστυνομικών ,χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα της έφεσης ,τα συναισθήματα κινούνται μεταξύ γέλωτος και οργής.
Η κυβέρνηση του κουρασμένου,μπροστά στην αίσθηση της γενικής δυσαρέσκειας από τις ΄΄βούτες΄΄ των στελεχών της και της ανέχειας,που έχει περιέλθει ο ελληνικός λαός,παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά.
Αυτό της κρατικής-κυβερνητικής τρομοκρατίας.
Γνωστό από παλιά το έργο.Όταν η Δεξία ζορίζεται και βλέπει ότι πέφτει,επιστρατεύει κατασταλτικά μέτρα για να φοβίσει τον κόσμο.
Να θυμηθούμε τον ΄΄τρομονόμο΄΄ του Μητσοτάκη,τους ΄΄αγανακτισμένους ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ΄΄της Πάτρας του 91,τους ασφαλίτες,που συνέλλαβαν συνδικαλιστές του ΚΚΕ σε συνεδρίαση του συνδικάτου οικοδόμων?
Ό,τι όμως και να κάνει ο κουρασμένος η πορεία του έχει πλέον προδιαγραφεί.Δεν θα φύγει απλώς ως χαμένος αλλά και ως ο πιο ανίκανος πρωθυπουργός μετά την μεταπολίτευση,που έμεινε στην Ιστορία για την ανεξέλεγκτη κατάσταση μίζας και διαφθοράς των στελεχών της κυβέρνησης του.
Την ώρα που προσπαθεί να τρομοκρατήσει τον κόσμο με ποινές καθείρξεως 10 ετών και άνω,ώστε να αποφύγει μαζικές διαδηλώσεις και ενδεχόμενες συγκρούσεις,που είναι η απόρροια της οικονομικής κατάστασης του 70% των Ελλήνων,΄΄σουλατσάρουν΄΄ ελεύθεροι και χωρίς κουκούλα,αυτοί που ξεπούλησαν εν μία νυκτί περιουσία του ελληνικού δημοσίου 500 εκ. ευρώ στο Βατοπαίδι,τα κουμπαράκια της ΜΕΒΓΑΛ,οι τζογαδόροι των ομολόγων και διάφοροι άλλοι ΄΄καταδρομείς΄΄ του Δημόσιου Ταμείου,που πλούτισαν κατά τη Νέα Διακυβέρνηση...
Απειλή για τον ελληνικό λαό δεν είναι όσοι συγκρούονται και θα συγκρούονταιΚα με τις κατασταλτικές δυνάμεις της πιο διεφθαρμένης εξουσίας,που γνώρισε η Ελλάδα μετά την μεταπολίτευση,αλλά μόνο η διεφθαρμένη εξουσία.
Πάλι καλά,που ο κουρασμένος διοικεί εν έτει 2009 σε δυτική χώρα,γιατί αν διοικούσε 25 χρόνια πίσω σε χώρα ΄΄υπανάπτικτη΄΄,θα κινδύνευε να είχε τύχη τύπου Τσαουσέσκου.

Πέμπτη, 23 Απριλίου 2009

ΑΣ ΟΨΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!

Ρεσιτάλ ειλικρίνειας το πρωί από τον Παπαδάκη.
Είχε βγάλει στο τηλέφωνο μία γυναίκα άνεργη,η οποία όταν πήγε στην τράπεζα για να ζητήσει βεβαίωση για το στεγαστικό της δάνειο,ώστε να λάβει το επίδομα της κυβέρνησης,ως άνεργη δανειολήπτρια,της ζητήθηκε από την τράπεζα να πληρώσει χαράτσι 15 ευρώ.
Όλα ωραία και καλά μέχρι που ζητήθηκε από τη γυναίκα να κατανομάσει την τράπεζα.
Τότε επενέβη ο Παπαδάκης,που με περίσσια ειλικρίνεια είπε΄΄Δεν αναφέρουμε ποιες τράπεζες παρανομούν με καταχρηστικές χρεώσεις,γιατί μετά μας παίρνουν τηλέφωνο και μας απειλούν,ότι θα μας κόψουν τη διαφήμιση!Γι΄αυτό τα κανάλια δεν ακουμπούν τις τράπεζες΄΄.Παπαδάκη έγραψες.Όταν τα ρίχνεις έτσι σε χαιρόμαστε.

Τετάρτη, 22 Απριλίου 2009

ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΄΄ΦΩΤΙΑΣ΄΄ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ!


Όποιος έκανε χθες τη διαδρομή Ιωάννινα-Αντίρριο βλαστήμισε την ώρα και τη στιγμή,που έφυγε για το χωριό του,για το Πάσχα.
Από την Αμφιλοχία μέχρι το Αντίρριο τα πάντα μπλοκαρισμένα.
6 ΩΡΕΣ έκανε ο γράφων από τα Γιάννενα ως το Αντίρριο.
Κι αφού έχεις φάει την πίκρα,σε περιμένει κι ο ΄΄ΓΕΡΜΑΝΟΣ΄΄ της γέφυρας να σου αρπάξει τα 12 ευρώ.
Και λίγο παρακάτω στο Ρίο ο ιδιώτης κατασκευαστής,για να σου πάρει άλλα 2,75 ευρώ για την εθνική Αθηνών-Πατρών,την καλύτερη καρμανιόλα της Ευρώπης...
Το ταξίδι συνεχίζεται με άλλα δύο χαράτσια των 2,75 ευρώ στο Ζευγολατιό και στην Ελευσίνα.
Επειδή του γράφοντος κάτι τέτοια τον κάνουν ΄΄τούρμπο΄΄ γιατί ρε κερατά,που λέγεσαι ελληνικό δημόσιο και κατασκευαστής που παίρνει εργολαβίες από το Δημόσιο,πώς ζητάς 20 ευρώ χαράτσι από Αθήνα προς Ιωάννινα από τον οδηγό και τον ταλαιπωρείς έτσι?,την κοπάνησε από άλλο δρόμο μέσω Ναυπάκτου-Ιτέας,χωρίς να δώσει ούτε ευρώ στα λαμόγια και κάνοντας 3 ώρες από Αντίρριο μέχρι Θήβα.
Ας αποφεύγουμε όσο μπορούμε να ΄΄χαρτζιλικώνουμε΄΄ τους Γερμανούς της γέφυρας και τους νταβατζήδες των διοδίων,επιλέγοντας εναλλακτικές διαδρομές.
Κι έρχομαι σήμερα το πρωί στο Αthens και η πλάκα συνεχίζεται.
Ο Αδέσμευτος Τύπος του Ρίζου βγάζει πρωτοσέλιδο ΄΄ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ΄΄!!!!!!!!!
Τρως που τρως την ταλαιπώρια βλέπεις και το άλλο πρωί τον Ρίζο να σου κάνει και πλάκα...