Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ



Και μέσα σε όλη την αναμπουμπούλα νάτοι και οι καλόγεροι του Αγίου Όρους , να μονοπωλήσουν πάλι την επικαιρότητα.Ο λόγος;
Κάτι πιτσιρικάδες θέλουν να κατεβάσουν πρώτο άρμα στο καρναβάλι της Πάτρας , ένα άρμα που φέρει τη μούρη του Εφραίμ.
Ποιος είδε τα καλογέρια και δεν τα φοβήθηκε...
Στείλανε επιστολή στο Δήμαρχο της Πάτρας,να αποσύρει το άρμα διότι στη μούρη του Εφραίμ , ΄΄προσβάλλονται΄΄ όλοι οι ρασοφόροι και απειλούν και με ασφαλιστικά μέτρα.
Τι λέτε ρε μάγκες;
Αφού προσβάλεστε με τη φάτσα του Εφραίμ να περιδιαβαίνει ως ΄΄αρχικαρνάβαλος΄΄ στην Πάτρα,γιατί τόσο καιρό τον διατηρείτε στη θέση του με την κάλυψη του Οικουμενικού Πατριαρχείου και δεν τον στέλνετε στη Κύπρο να συνεχίσει από εκεί τις άγιες business?
Ή μήπως περιμένετε κι εσείς σαν τον Ιερώνυμο ΄΄την απόφαση της αδέκαστης ελληνικής δικαιοσύνης΄΄ για να πάρετε τις αποφάσεις σας?
Ο Εφραίμ ΄΄άγιοι΄΄ ηγούμενοι του Αγίου Όρους , που το έχετε καταντήσει κοσμικό προορισμό των απανταχού ψώνιων του Σαββατοκύριακου,ζημίωσε το Ελληνικό Δημόσιο δηλ.τον ελληνικό λαό με 250 εκ. ευρώ , σύμφωνα με τους πιο μετριοπαθείς υπολογισμούς.Μόνο η ιστορία του ολυμπιακού ακινήτου κόστισε 50 εκ. ευρώ.
Ή μήπως κι εσείς , όπως κάτι άλλα παλικάρια ρασοφόροι στην ελληνική ιστορία,βάζετε πρώτα τη θρησκευτική ταυτότητα και μετά την εθνική σας και το μόνο , που σας νοιάζει είναι να μη θιγεί με τίποτα η ΄΄συντεχνία΄΄ σας και ΄΄χεστήκατε΄΄ για τη ζημιά , που ΄χει προξενήσει ο ΄΄συνάδελφός΄΄ σας στο Δημόσιο Ταμείο.
Λοιπόν μάγκες με τα μαύρα να εξηγούμαστε.Όσο εσείς συνεχίζετε να κινείστε μεταξύ off shore εταιρειών,εκδρομών σε υπουργικά γραφεία και νοοτροπίας αρπακτικού με την κάλυψη του θρησκευτικού συναισθήματος του ελληνικού λαού,η ΄΄λιτάνευση΄΄ του Εφραίμ στο καρναβάλι της Πάτρας θα είναι το έλλασον.
Σε λίγο ο κόσμος , πέραν από τις γνωστές φάτσες , που για λόγους βιοπορισμού και εκλογιμότητας σας στηρίζουν , θα σας πάρουν με τις ντομάτες.
Γιατί καταντήσατε ακόμα και αυτό το Άγιο Όρος , μία κλειστή κάστα ΄΄επιχειρηματικότητας΄΄ τύπου RASSADEL , που αντί να την στηλιτεύσετε και να ξουρίσετε τους πρωταίτιους , τους χαίδευετε.
Και να μην τα πολυλογούμε ΄΄καταντήσατε τον Οίκο του Πατρός Του,οίκο εμπορίου΄΄.
Φραγγέλιο , που σας χρειάζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου