Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΩΣΤΑΚΗ ΤΗ ΒΑΖΟΥΝ Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ


Όταν μία κυβέρνηση για να κρατηθεί στην εξουσία,επιστρατεύει αστυνομικά μέτρα,που κινούνται μεταξύ της γελοιότητας και της φασιστοποίησης,ενθυμούμενη το ηρωικό παρελθόν της,τότε το μόνο που θα καταφέρει είναι να φορέσουμε όλοι κουκούλες και να προσπαθήσουμε να φτάσουμε σε ζημιές,έστω και το 10%,από όσα έκλεψαν στα 5 χρόνια,οι κυβερνώντες.
Ο Καραμανλής,βλέποντας το κοινωνικό τσουνάμι να έρχεται,επιστρατεύει τα ΄΄μέτρα της κουκούλας΄΄.
Κάνουν,πως δεν καταλαβαίνουν,ότι την κουκούλα στα πιτσιρίκια,την έχουν βάλει οι ίδιοι,που εδώ και 5 χρόνια,έχουν αποδείξει,ότι είναι η πιο ταξικά προσανατολισμένη κυβέρνηση,που έχει διευρύνει το κοινωνικό χάσμα μεταξύ πλουσίων-φτωχών και έχουν οδηγήσει μεγάλα τμήματα του Ελληνικού Λαού στην ανέχεια.
Ο πιτσιρικάς Κωστάκη,που βάζει την κουκούλα και σπάει τα μαγαζιά του Κολωνακίου,ως πράξη διαμαρτυρίας για την πρακτική της κοινωνικής τάξης,που σουλατσάρει στα ανωτέρω μαγαζιά,είναι τα παιδιά,που για να περάσουν στο Πανεπιστήμιο,πρέπει να σπαταλήσουν την περιουσία των γονιών τους,πού βλέπουν τους γονείς τους να μην μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς,που διαπιστώνουν ότι η μοναδική κοινωνική τάξη,που ευνοείται από τη διακυβερνήση σου,είναι οι τράπεζες και όσοι με τρόπο αεριτζίδικο πλούτισαν και πιάνουν από το πρωί στασίδι στο Κολωνάκι σου.
Όσα μέτρα και να λάβεις Κωστάκη,όσους Μαρκογιαννακήδες και να επιστρατεύσεις,όσους Πρετεντέρηδες και να βάλεις στα κανάλια,για να κάνουν πλύση εγκεφάλου στους νεόπτωχους,τίποτα δεν θα καταφέρεις.
Ο κόσμος θα συνεχίζει να επιτίθεται με κλιμακούμενη μανία στους έχοντες,από αγνό ταξικό μίσος,που εσύ,τα πρωτοπαλίκαρά σου και οι ευνοούμενοι σου μεγαλοεπιχειρηματίες,έχεις οξύνει.
Ο κουκουλοφόρος Κωστάκη,που βλέπει καθημερινά ο Έλληνας από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη,δεν είναι ο πιτσιρικάς,που κατεβάζει τη βιτρίνα στη Σκουφά,είναι το αφεντικό,που του ΄΄προτείνει΄΄μείωση μισθού για να γλυτώσει την απόλυση,οι τράπεζες που του απομυζούν το 50% του μισθού του και οι ευνοούμενοί σου,πού μέσα σε 5 χρόνια έχουν κάνει περιουσίες,που και επί 10 χρόνια να τα σπάνε καθημερινά τα πιτσιρίκια,δεν φτάνουν ούτε το 10% από τα κλεμμένα.
Άν θέλεις να βγάλεις από κάποιον την κουκούλα,βγάλτη από εσένα,τους υπουργούς σου,τους τραπεζίτες,τα αφεντικά και τα golden boys των ΔΕΚΟ,που όσο κάνει ένα κοστούμι τους κάνει και μία βιτρίνα του Κολωνακίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου