Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΤΙΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΛΩΡΙΔΕΣ!


Την προηγούμενη βδομάδα ο Υπουργός Μεταφορών Ευρ.Στυλιανίδης,μετά από παρασκηνιακές διαβουλεύσεις με τους ταξιτζήδες,έλαβε φοβερές αποφάσεις για συγκοινωνιακό πρόβλημα της Αθήνας.
Ποιο ήταν αυτό?Αποφάσισε να επιτρέπεται η κίνηση των ταξί στους λεωφορειόδρομους!
Τότε ρε υπασπιστή του σεμνού και ταπεινού,γιατί δε σβήνεις και τη χάραξη των λεωφορειοδρόμων και δε βγάζεις και τα μεταλλικά εξογκώματα?
Σε μία πόλη,που καθημερινά ασφυκτιά από την κίνηση και όταν όλες οι ευρωπαικές πόλεις,δίνουν τα ΄΄ρέστα τους΄΄,ώστε ο κόσμος να χρησιμοποιεί τα ΜΜΜ,η κυβέρνηση κάνει τα ανάποδα!
Αλλά οι εκλογές πλησιάζουν και πρέπει να ικανοποιηθούν,όσο το δυνατόν περισσότεροι επαγγελματικοί κλάδοι γίνονται,ασχέτως αν επιβαρύνονται οι υπόλοιποι...
Α ξέχασα.Διπλασίασε και τα κόμιστρα.
Έτσι όταν οι ταξιτζήδες στριμώχνουν 3-4 στο ταξί,με την κλασική μέθοδο,΄΄πάω Γλυφάδα,ποιος πάει Ελληνικό,Αργυρούπολη,Βούλα,Βάρη και δε συμμαζεύεται,να πέφτει και διπλό κονόμι.

3 σχόλια:

  1. οταν μπαινετε ομως και λετε τρεξε ταριφα αρχιζει το εργο η πρεπει ναμαστε σε 20 λεπτα στο νοσοκομειο ταδε η στο αεροδρομιο ειναι καλα ε ?
    καλα εκαναν και ανοιξαν οι λεωφορειοδρομοι για τα ταξι γιατι ειναι ο μοναδικος κλαδος που τρωει κλησεις γιατι...δουλευει ! Οσο για την αυξηση ειμαι αντιθετος αλλα για τους λεωφορειοδρομους[οχι να κινουνται συνεχεια αλλα να μπορουν να παιρνουν και να αφηνουν καποιο πελατη οπου ΑΥΤΟΣ τους το ζητησει] ειμαι υπερ.

    Καλημερα και Καλη Ανασταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. na prosexeis otan les psemmata, 12 cents ana xiliometro einai i ayxisi kai oxi diplasiasmos, min les oti soy katevasei i glava soy, diabase kai ligo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψέμματα λες εσύ αδελφέ. Η αλήθεια είναι ότι η μονή ταρίφα από 0,36 ευρώ θα ανέλθει τον Μάιο σε 0,48 ευρώ, τον Νοέμβριο σε 0,60 ευρώ και τον Μάιο του 2010 σε 0,72 ευρώ! Μέσα σε ένα χρόνο δηλαδή, η συνολική αύξηση επί του κομίστρου θα είναι 99%, όταν όλοι οι μισθοί θα μείνουν καθηλωμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή