Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

TO KΡΑΤΟΣ,ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ YORGOS.


To μεγάλο μεταρρυθμιστικό έργο του Παπανδρέου μόλις άρχισε.
Ο νεότευκτος πρωθυπουργός,αποφάσισε εν μία νυκτί να καταργήσει τα Υπουργεία Μακεδόνιας-Θράκης και Αιγαίου.
Υπουργεία,που ο πατέρας του δημιούργησε,διότι πολύ απλά είναι οι περιοχές της χώρας,που διεκδικούνται και αμφισβητούνται από γειτονικά κράτη.
Ο Ανδρέας Παπανδρεόυ,ο μεγαλύτερος ίσως πατριώτης και κοινωνικός μεταρρυθμιστής των τελευταίων 50 ετών,ασχέτως με τα λάθη του και τις παραλείψεις του,θέλησε με αυτόν τον τρόπο,να δώσει μία περαιτέρω προσοχή σε αυτές τις περιοχές.
Επίσης επειδή διέβλεπε τον κίνδυνο,να εισέλθει στη Βουλή ΄΄τουρκικό΄΄ κόμμα έβαλε το 1993 το πλαφόν του 3%,ώστε να κόψει το χαβά στο τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής.
Όμως ο Yorgos(από δω και στο εξής ο Παπανδρέου θα αναφέρεται ως Yorgos,όπως τον έγραψε στο πρωτοσέλιδο η Hurryet επιχαίροντας για την εκλογή του και όχι Γιωργάκης γιατί είναι υποτιμητικό για ΄΄τέτοιον ηγέτη΄΄ ούτε Jeffry,όπως τον έλεγαν στην Αμερική γιατί το Jeffry βγαίνει από το Joseph κι όχι από το Γιώργος...),ξεκινώντας από την πρώτη ημέρα τη πολιτική εθνικής μειοδοσίας,κατήργησε τα συγκεκριμένα υπουργεία.
Παράλληλα τοποθέτησε στη θέση του Υπουργού Παιδείας την Άννα Διαμαντοπούλου,που πριν από 1 χρόνο,πρότεινε να γίνει δεύτερη επίσημη γλώσσα του κράτους η αγγλική και τα δημόσια έγγραφα να αναγράφονται και στα αγγλικά.
Οι αλλαγές,που θα αποπειραθεί να φέρει η κυρά-Άννα στην Παιδεία κατόπιν εντολής του Yorgos,μπροστά στο ΄΄συνωστισμό΄΄ της Ρεπούση,θα είναι πολύ μεγαλύτερες.
Ίσως ήλθε η ώρα τα ελληνόπουλα,να μαθαίνουν στο σχολείο,ότι οι Έλληνες είναι κατακτητές της Μακεδονίας-Θράκης-Ηπείρου,ότι καταπιέζουν ΄΄μειονότητες΄΄,ότι με τους Οθωμανούς δεν περνάγαμε κι άσχημα...
Το χτύπημα σε ένα Έθνος,πρώτα απ΄όλα γίνεται στην Παιδεία και την Ιστορία του.
Γιατί πολύ απλά,οι δύο αυτοί τομείς διαμορφώνουν συνειδήσεις.
Όταν ΄΄στεγνώσεις΄΄ τους Έλληνες από την εθνική τους συνείδηση,τότε,πολύ εύκολα θα τους κάνεις να δεχθούν και την αυτονόμηση της Θράκης και τη συνδιαχείρηση στο Αιγαίο και γιατί όχι ΄΄να δωθούν και κάποια νησιά για να κοιμόμαστε ήσυχοι τα βράδυα΄΄...
Ταυτόχρονα το Yorgos,υλοποιώντας την ατζέντα των αφεντικών του,όπως έχει προαναγγείλει είναι έτοιμο,να μοιράσει εκατοντάδες χιλιάδες νομιμοποιητικά έγγραφα παραμονής στους Ασιάτες,Αφρικανούς,Αλβανούς,Ανατολικοευρωπαίους,που ζουν στην Πατρίδα μας,καθιστώντας την Ελλάδα ένα πολυεθνικό αχταρμά,που οι Έλληνες θα αποτελούν το 50-60% του συνολικού πληθυσμού,έχοντας φυσικά και το 50-60% του ελέγχου της χώρας και του 50-60& της εθνικής κυριαρχίας.
Όλο αυτό το μπουλούκι φυσικά θα αποκτήσει και πολιτικά δικαιώματα,ώστε στο κοινοβούλιο να μην ενδιαφέρομαστε πλέον πόσες έδρες θα βγάλει το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ,αλλά πόσες έδρες θα βγάλουν οι Αλβανοί,πόσοι Ασιάτες θα εκλεγούν κτλ...
Aς καταλάβουμε όλοι ότι το ζήτημα δεν είναι αν το Yorgos θα μειώσει έστω και λίγο το δημόσιο χρέος ή αν δώσει αύξηση 0,8% στους δημοσίους υπαλλήλους.
Ακόμα και να είσαι κονομημένος-που δεν θα είσαι-,ακόμα κι αν φτάνεις στη Σαλονίκη σε 3 ώρες-που δεν θα φτάνεις-εάν δεν έχεις Πατρίδα,γιατί αυτή θα έχει καταληφθεί από εκατομμύρια μουσουλμάνους και άλλους ξένους,αργά ή γρήγορα θα γίνεις εσύ ο ξένος στην ίδια σου την Πατρίδα.
Δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει και να μπαίνουμε στο ψευτοδίλλημα λαθραίοι-νόμιμοι-ημινόμιμοι-ημιλαθραίοι αλλοδάποι εντός της χώρας.Αυτό,που πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ?
Τι να το κάνω αν το 50% των κατοίκων της Πατρίδας μου είναι αλλοδαποί με κρατικά χαρτιά παραμονής στη χώρα και ίσως και ελληνικές ταυτότητες,αφού πλέον ο ελληνικός χαρακτήρας του κράτους δεν θα υφίσταται.
Η Ελλάδα δεν είναι μια μεταφυσική κατάσταση,όπως κάποιοι πιστεύουν,που πάντα θα τα καταφέρνει και θα επιβιώνει.
Εάν αποδομηθεί στην Ιστορία,στη Γλώσσα και στην πληθυσμιακή σύνθεση τότε το μόνο,που θα θυμίζει ότι το κράτος είναι ελληνικό,θα είναι οι σφραγίδες των υπουργείων.
Και ερχόμαστε στο ερώτημα.Τι πρέπει να γίνει?
Το Έθνος,πάνω στην απελπισία του,στην απόγνωση για την οικονομική του κατάσταση και με συμμέτοχο τα πουλημένα ΜΜΕ,αποφάσισε ως εναλλακτική λύση να εκλέξει στην εξουσία,τον άνθρωπο-ας το πούμε κομψά- με το λιγότερο πατριωτισμό από δημιουργίας του νεοελληνικού κράτους(τον συναγωνίζεται μόνο ο Τσακαλώτος).
Όταν το Κράτος,που είναι απλώς ένα νομικό δημιούργημα,που ανέκαθεν είχε ως σκοπό την προστασία και τη συνέχεια του Έθνους,έχει ως στρατηγικό στόχο την συρρίκνωση της εθνικής κυριαρχίας και τον αφελληνισμό της ελληνικής επικράτειας,τότε το ίδιο το Έθνος,πρέπει να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του.
Και εννοώ με κάθε μέσο και με κάθε τρόπο.
Εάν δεν το έχετε καταλάβει το ζήτημα δεν είναι αν είστε αριστεροί,δεξιοί,κεντρώοι,εκσυγχρονιστές,κεντροαριστεροί και πάει λέγοντας.
Το ζήτημα είναι αν σε 10 χρόνια θα έχετε Πατρίδα,για να αναπτύσσετε τις ιδεολογίες σας.
Και οι στιγμές είναι ιστορικές.Γιατί πλέον ο εχθρός δεν είναι μόνο εκτός των τειχών αλλά κυρίως εντός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου