Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

ΧΟΥΝΤΟΝΟΣΤΑΛΓΙΑ Ή ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΧΑΜΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ?


Διαβάζοντας το νέο νομοσχέδιο της ΄΄κουκούλας΄΄ του Καραμανλή,που μετατρέπει τη διατάραξη κοινής ειρήνης σε κακούργημα με κάθειρξη τουλάχιστον 10 ετών για τους ΄΄υποκινητές΄΄ , φυλάκιση τουλάχιστον 2 ετών για τους κουκουλοφόρους simple και ισόβια για σωματική βλάβη κατά αστυνομικών ,χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα της έφεσης ,τα συναισθήματα κινούνται μεταξύ γέλωτος και οργής.
Η κυβέρνηση του κουρασμένου,μπροστά στην αίσθηση της γενικής δυσαρέσκειας από τις ΄΄βούτες΄΄ των στελεχών της και της ανέχειας,που έχει περιέλθει ο ελληνικός λαός,παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά.
Αυτό της κρατικής-κυβερνητικής τρομοκρατίας.
Γνωστό από παλιά το έργο.Όταν η Δεξία ζορίζεται και βλέπει ότι πέφτει,επιστρατεύει κατασταλτικά μέτρα για να φοβίσει τον κόσμο.
Να θυμηθούμε τον ΄΄τρομονόμο΄΄ του Μητσοτάκη,τους ΄΄αγανακτισμένους ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ΄΄της Πάτρας του 91,τους ασφαλίτες,που συνέλλαβαν συνδικαλιστές του ΚΚΕ σε συνεδρίαση του συνδικάτου οικοδόμων?
Ό,τι όμως και να κάνει ο κουρασμένος η πορεία του έχει πλέον προδιαγραφεί.Δεν θα φύγει απλώς ως χαμένος αλλά και ως ο πιο ανίκανος πρωθυπουργός μετά την μεταπολίτευση,που έμεινε στην Ιστορία για την ανεξέλεγκτη κατάσταση μίζας και διαφθοράς των στελεχών της κυβέρνησης του.
Την ώρα που προσπαθεί να τρομοκρατήσει τον κόσμο με ποινές καθείρξεως 10 ετών και άνω,ώστε να αποφύγει μαζικές διαδηλώσεις και ενδεχόμενες συγκρούσεις,που είναι η απόρροια της οικονομικής κατάστασης του 70% των Ελλήνων,΄΄σουλατσάρουν΄΄ ελεύθεροι και χωρίς κουκούλα,αυτοί που ξεπούλησαν εν μία νυκτί περιουσία του ελληνικού δημοσίου 500 εκ. ευρώ στο Βατοπαίδι,τα κουμπαράκια της ΜΕΒΓΑΛ,οι τζογαδόροι των ομολόγων και διάφοροι άλλοι ΄΄καταδρομείς΄΄ του Δημόσιου Ταμείου,που πλούτισαν κατά τη Νέα Διακυβέρνηση...
Απειλή για τον ελληνικό λαό δεν είναι όσοι συγκρούονται και θα συγκρούονταιΚα με τις κατασταλτικές δυνάμεις της πιο διεφθαρμένης εξουσίας,που γνώρισε η Ελλάδα μετά την μεταπολίτευση,αλλά μόνο η διεφθαρμένη εξουσία.
Πάλι καλά,που ο κουρασμένος διοικεί εν έτει 2009 σε δυτική χώρα,γιατί αν διοικούσε 25 χρόνια πίσω σε χώρα ΄΄υπανάπτικτη΄΄,θα κινδύνευε να είχε τύχη τύπου Τσαουσέσκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου