Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΤΑ ΖΑΡΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ?


Εδώ και 3-4 ημέρες το Υπουργείο Υγείας αποφάσισε να μη δίνει στη δημοσιότητα τα καθημερινά κρούσματα της νέας γρίπης στη Χώρα.
Το Υπουργείο με αυτόν τον τρόπο,προσπαθεί να διαφυλάξει τον εσωτερικό κυρίως τουρισμό,καθώς είναι βέβαιο,ότι αν ανακοίνωνε την καθημερινή διασπορά του ιού,πολλοί αντί να πάρουν τις θάλασσες και τα παραθεριστικά κέντρα θα κάθονταν στο σπίτι τους.
Και ρωτάει ο αφελής.
Με τη αποσιώπηση των νέων κρουσμάτων καθώς και του τόπου που εκδηλώνονται αυτά,βάζεις ή δε βάζεις τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο?
Και γιατί κύριε Αβραμόπουλε,δεν δίνεις το δικαίωμα στον Έλληνα να αποφύγει μέρη της Χώρας,που ο ιός παρουσιάζει έξαρση?
Δηλαδή,εάν π.χ. ο ιός παρουσιάζει έξαρση στη Μεσσηνία ή στην Αργολίδα,γιατί δεν μου το λες,ώστε να αποφύγω να μετακινηθώ με την οικογενειά μου σε αυτές τις περιοχές?
Εάν κε Υπουργέ,το παιδί οιουδήποτε παραθεριστή αρρωστήσει από τον ίο,διότι εσύ αποφάσισες να μην ανακοινώσεις δημόσια,τη ΄΄χωροταξία της πανδημίας΄΄ και τρέχει ο κόσμος καλοκαιριάτικα στα νοσοκομεία και αν κάποια κρούσματα από τους ΄΄αμέριμνους παρεθεριστές΄΄ παρουσιάσουν επιπλοκές,εσύ,το Υπουργείο ή οι ξενοδόχοι θα διανυκτερεύουν στα νοσοκομεία?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου