Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΨΑΡΙ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΤΟ ΔΙΧΤΥ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ...


Ψήφο κατά συνείδηση είπε ο πρωθυπουργός στους βουλευτές της ΝΔ σχετικά με την άρση της ασυλίας του Παυλίδη,όπερ σημαίνει ότι ο Παυλίδης θα μπλέξει με προανακριτική και άλλες περιπέτειες.
Από την άλλη ο Παυλίδης λέει ότι δεν παραιτείται,όπερ σημαίνει 150 βουλευτές στη Κ.Ο. της ΝΔ,ο Παυλίδης που θα στηρίξει και ο Τατούλης που θα μαυρίσει.
Τι θα κάνει ο κουρασμένος?Θα πάει σε ψήφο εμπιστοσύνης ενώ η ΝΔ θα έχει χάσει τη δεδηλωμένη και θα στηριχτεί στις ψήφους ανεξάρτητων?Μήπως θα συνδράμει και ο Καρατζαφέρης με τους δικούς του?Ή βρήκε τη χρυσή ευκαιρία να ξεμπλέξει μέσω εκλογών,ελπίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα βγάλει αυτοδυναμία?
Ό,τι και να γίνει ένα πράγμα αποδεικνύεται.
Ό,τι όταν τα μεγάλα ψάρια,Ρουσόπουλος,Δούκας,Μπασιάκος,Βουλγαράκης και λοιποί συγγενείς,έπρεπε να κάτσουν ενώπιον της προανακριτικής , ο κουρασμένος προτίμησε να τους προστατεύσει μέσω κοινοβουλευτικής κοπάνας,ώστε να αποφύγει τα αλληλοκαρφώματα και να βγουν μπροστά και οι δικές του ευθύνες σύμπράξης ή ανικανότητας,που θα σήμαινε και το πολιτικό του τέλος.
Ενώ με τον Παυλίδη,που είναι μαρίδα,θα τον φάει και θα βγει στο προεκλογικό μπαλκόνι,ζητώντας την ψήφο του Λαού,διότι είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός,που έριξε ο ίδιος την κυβερνησή του,για λόγους διαφθοράς και κάθαρσης και πάει λέγοντας...
Το κακό για τον ίδιο είναι ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται πολύ λίγο για τη λεγόμενη ΄΄κάθαρση΄΄ γιατί το έργο το έχει ξαναδεί.Το στομάχι του τον νοιάζει,που είναι μισοάδειο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου