Παρασκευή, 3 Απριλίου 2009

Η ''ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΑΤΗ΄΄ ΑΘΗΝΑ...


Μεγάλη η συνεισφορά στον πολιτισμό και στα γράμματα των αλλοδαπών της Αθήνας.
Μόλις χθες δύο-κατά πάσα πιθανότητα- Γεωργιανοί , έδωσαν ένα δείγμα από τα αθλήματα σκοποβολής του Καυκάσου και από χορούς της πατρίδας τους,πυροβολώντας εν ψυχρώ δύο αστυνομικούς.
Επίσης τεράστια η συνεισφορά του Αλβανού στον Γερμανό του Βύρωνα,που επιδεικνύοντας τις τέχνες και την ποίηση της χώρας του σκότωσε την πωλήτρια του καταστήματος.
Ας μην ξεχάσουμε φυσικά τους χιλιάδες Πακιστανούς,Αφγανούς,Κούρδους,Αφρικανούς,που συμβάλλουν στην εξύψωση του πνεύματος καθημερινά στις οδούς Γερανίου,Σοφοκλέους,Μενάνδρου,Ζήνωνος,πουλώντας πρέζα και εκδίδοντας τις συμπατριώτισσές τους...
Η συμβολή στον πολιτισμό των Αλβανών επίσης φαίνεται από τη συμπεριφορά τους στα ΜΜΜ,που φωνασκόντας σαν να είναι στο χωράφι τους,προσπαθούν να αποδείξουν ότι αυτοί είναι οι ΄΄κύριοι της κατάστασης΄΄...
Αλέξη επειδή εμείς έχουμε κουραστεί με τις ΄΄΄πολιτισμικές παρεμβάσεις΄΄ των ξένων στην Αθήνα,δεν τους μαζεύεις στη βίλα σου στο Διόνυσο ή στην Κουμουνδούρου?
Έχουν να σου διδάξουν,πολλές ΄΄πολιτισμικές παρεμβάσεις΄΄ των πατρίδων τους...
Αλλά βέβαια εκεί στο Διόνυσο που μένεις είστε ήδη πολιτισμένοι...
Δεν χρειάζεσαι αλλοδαπούς να σε μορφώσουν,όπως οι πτωχοί Αθηναίοι του κέντρου και των ταπεινών προαστείων...
Γιατί ο Έλληνας μαζεύει,μαζεύει και καμιά ώρα θα εκραγεί,με αποτέλεσμα να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να έχουμε σκηνικά απείρου κάλους στην Αθήνα.
Και τότε όσο και να βγαίνεις στα κανάλια και να κλαψουρίζεις περί πολυπολιτισμικότητας,ναζιστών,οπαδών του Άιχμαν,του Παττακού κι άλλα τέτοια ωραία,που σε υποχρεώνουν να λες,αυτοί που σου έδωσαν και 1,2 εκ. ευρώ για να κατέβεις στις τελευταίες εκλογές,η κατάσταση δεν αναστρέφεται.
Δεν τα λέω εγώ,εσύ έδωσες τα στοιχεία στη Βουλή...

1 σχόλιο: