Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

Ο ΓΑΤΟΣ ΑΠ΄ΤΗ ΡΟΔΟ!


Την ώρα που η ΝΔ δεν βρίσκει αδίκημα στη συμπεριφορά Παυλίδη,ο ίδιος ο Παυλίδης διαρρέει ότι θα ζητήσει πάλι στο κοινοβουλιο το βράδυ να τον παραπέμψουν!
Ποιο είναι το μεγάλο σχέδιο Παυλίδη,που θα τον βγάλει ούτως ή άλλως κερδισμένο.
Σενάριο 1ο
Ο Παυλίδης ζητά παραπομπή,τελικά ψηφίζεται παραπομπή,ο Παυλίδης δεν παραιτείται,η κυβέρνηση πέφτει,η Βουλή διαλύεται,το αδίκημα παραγράφεται.Λίγες πιθανότητες αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
Σενάριο 2ο
Ο Παυλίδης ζητά παραπομπή,τελικά δεν παραπέμπεται,φυσικά δεν παραιτείται και βγαίνει κι από πάνω διότι,ενώ ο ίδιος ζήτησε να παραπεμφθεί για ΄΄να λάμψει η αλήθεια΄΄,το κόμμα του ΄΄έκρινε΄΄ ότι δεν υπάρχουν στοιχεία,που να δικαιολογούν παραπομπή.
Η ΝΔ για προφανείς λόγους ΄΄τον κόβει από τις λίστες΄΄,αλλά πώς να τον κόψει από τη στιγμή,που η ίδια μέσα στη Βουλή,ψήφισε κατά της παραπομπής?Εάν τον κόψει παραδέχεται εμμέσως ότι ήταν ένοχος και δεν τον παρέπεμψε στο φυσικό δικαστή.
Εναλλακτικό σενάριο,η ΝΔ δεν τον κόβει από τις λίστες,διότι η ίδια τον ΄΄αθώωσε΄΄ και τρώει το κράξιμο της δεκαετίας από πολιτικούς αντιπάλους και ΜΜΕ.
Όπως και να γίνει ο Παυλίδης βγαίνει κερδισμένος,αφού και από τα Δικαστήρια ΄΄καθαρίζει΄΄ και το κόμμα του τον καθαρίζει,διασφαλίζει την υστεροφημία του και βάζει τη ΝΔ και τον Καραμανλή,όπως και να γίνει σε μία από τις μεγαλύτερες πολιτικές σπαζοκεφαλιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου