Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΚΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΟΜΕΡΤΑ


Η πιο επικίνδυνη κυβέρνηση των τελευταίων 40 ετών το έκανε πάλι το θαύμα της.
Μπροστά στο φάσμα της οικονομικής κατάρρευσης λόγω της κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος και των αρπαχτών από τους ΄΄σεμνούς και ταπεινούς΄΄,η κυβέρνηση προσπαθεί να στρέψει τον έναν Έλληνα εναντίον του άλλου μέσω της πατροπαράδοτης συνταγής της ρουφιανιάς.
Η καθιέρωση του ρουφιανούμερου 1142 για τους καπνιστές καθώς και η έτοιμη φόρμα στην ιστοσελίδα της εφορίας για όσους δεν κόβουν αποδείξεις,είναι η έμπρακτη απόδειξη του πανικού της χειρότερης κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος.
Τι θα καταφέρουν λοιπόν?Καπνίζει ο διπλανός σου?Γρήγορα ρουφιανέψε τον στο κράτος για να εισπράξει το πρόστιμο.Κατόπιν το θύμα της ρουφιανιάς βέβαια μπορεί να καρφώσει κι εσένα στην εφορία αν πάει να πάρει σουβλάκια από το οβελιστηρίο σου και του φέρεις δελτίο παραγγελίας.
Ο ρουφιάνος του ρουφιάνου δηλαδή.
Βέβαια πίσω από τον δημοσιονομικό πανικό υποκρύπτεται και η διάθεση της κυβέρνησης να εφαρμόσει το νόμο του ΄΄διαίρει και βασίλευε΄΄ στον κόσμο.
Όταν όμως η ΝΔ ζητά από τον κόσμο να αλληλορουφιανεύεται στο μαγαζί της κυβερνά η ΟΜΕΡΤΑ.Εκεί δε μιλάει κανένας.Ούτε για τη Siemens,ούτε για το Θόδωρο,για το Βουλγαράκη,για τον Παυλίδη,για το Βατοπαίδι,για το Μαγγίνα,για το Δούκα κι όλους τους άλλους Ηρακλείς του Στέμματος.
Αλλά τι να πεις.Όταν ο αυτοκράτορας της Ραφήνας,έβαλε λυτούς και δεμένους για να κάνουν τη γυναίκα του από νηπιαγωγό διδάκτορα της Ιατρικής,χωρίς να ΄χει περάσει από τα θρανία της Ιατρικής τι περιμένεις...
Και τελευταίο.Ο Βλαστός και η συμμορία του είναι μέσα γιατί βούτηξαν 30 εκ. ευρώ από ιδιώτη επιχειρηματία και μάλλον θα αργήσουν να ξαναβγούν.
Ο Εφραίμ και το συνάφι του παρά του ότι βούτηξαν 500 εκ. ευρώ από τον Ελληνικό Λαό κάνουν ακόμα ευχέλαια και εξομολογούν τους αμαρτωλούς...Και φυσικά δεν θα δουν τη φυλακή ούτε από φωτογραφία.
Γιατί είπαμε στον κόσμο βάζουν το νόμο της ρουφιανιάς,αλλά στους ΄΄κολλητούς΄΄ βασιλεύει η ΟΜΕΡΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου