Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΒΡΟΧΗ!

Τις τελευταίες μέρες και ιδιαίτερα στους σταθμούς του ΜΕΤΡΟ στην Κατεχάκη και στην Εθνική Άμυνα οι κλήσεις πέφτουν βροχή για παράνομη στάθμευση.
Να ρίχνουν κλήσεις σε αυτόν,που πάρκαρε πάνω στη στροφή,πάνω σε στάση λεωφορείου και σε διάβαση πεζών να το καταλάβω.
Αλλά να γράφεις ολόκληρες σειρές αυτοκινήτων τη στιγμή,που ξέρεις ότι δεν υπάρχει πάρκινγκ στο ΜΕΤΡΟ και σε σημεία,που πραγματικά δεν ενοχλούν την κυκλοφορία μόνο σαν εισπρακτική επιδρομή υφίσταται.
Και το αποτέλεσμα?Αυτός,πού έφαγε την κλήση φυσικά δεν θα επιχειρήσει ξανά να αφήσει το αμάξι και να πάρει το τρένο αλλά θα κατεβάσει το αμάξι στο κέντρο ,αφού τα 80 ευρώ της κλήσης σίγουρα θα τον αποθαρρύνουν να κατέβει με το αυτοκινήτο στο ΜΕΤΡΟ και να μην επιβαρύνει την κίνηση στο κέντρο.
Εγώ θα το κάνω μάγκες.
Όχι γιατί δε θέλω να μπω σε λεωφορείο για να κατέβω στο ΜΕΤΡΟ , αλλά γιατί όταν περίμενα λεωφορείο , που θα με πήγαινε στο σταθμό της Δάφνης ,περίμενα μισή ώρα...

3 σχόλια:

  1. Τελικα δεν σε καταλαβαινω. Τι απο τα δυο σε πειραζει και θα παιρνεις το αυτοκινητο σου στο κεντρο, το οτι δεν σε αφηνουν να παρκαρεις παρανομα η το οτι αργουν τα λεωφορεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το ότι περίμενες "μιση ωρα" δεν οφειλεται στο οτι τα μεσα μεταφορας ειναι αργα, αλλα γιατι εσυ υποθετω μαζι με αλλους παραβατες οδηγους παιρνετε σβαρνα ολες τις λεωφορειολωριδες της αθηνας χωρις να σας γραφει κανενας. Χτες παραδειγμα ολη η λωριδα της Βασ. Κωνσταντινου ηταν γεματη με αυτοκίνητα. Και η πλακα ειναι οτι μεσα το καθε ενα εχει 1 ατομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς Ανώνυμο1
    Ό,τι αργούν τα λεωφορεία και αναγκάζομαι να παίρνω το αυτοκίνητο για να κατεβαίνω στο ΜΕΤΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή