Τρίτη, 3 Μαρτίου 2009

ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΦΓΑΝΩΝ!Χθες το βράδυ στην Πάτρα ένας Αφγανός λαθρομετανάστης,που επιχειρούσε να επιβιβαστεί σε φορτηγό με προορισμό την Ιταλία,στριμώχτηκε ανάμεσα σε δύο φορτήγα και τραυματίστηκε.
Ποιος είδε το Θεό μετά και δεν τον φοβήθηκε.
Μαινόμενοι Αφγανοί έσπαγαν ότι έβρισκαν μπροστά τους,τρομοκρατώντας τους περίοικους.
Σε μία σοβαρή χώρα,όταν μαζεύονται σε ένα σημείο 5.000 λαθρομετανάστες,η κυβέρνηση παίρνει τα κατάλληλα μέτρα για να τους επιστρέψει στην πατρίδα τους.
Η κυβέρνησή μας αντιθέτως επιμένει να κρατά 5.000 ανθρώπους με άγριες διαθέσεις στο λιμάνι της Πάτρας.
Αντί να φέρει το θέμα στην ΕΕ και να πει ότι τα σύνορα της Χώρας είναι και σύνορα της Ευρώπης και η ΕΕ θα πρέπει να διαθέσει κονδύλια στην Ελλάδα,για να επιστρέφει όλους αυτούς τους απελπισμένους στις πατρίδες τους,γιατί πολύ απλά στην ήδη υπό κρίση Ευρώπη,δεν υφίστανται θέσεις εργασίας,κάθεται και κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.
Όταν θα συμβούν περιστατικά αυτοδικίας εκατέρωθεν,τότε οι μισοί θα μιλάνε για αλαφιασμένους ρατσιστές και οι άλλοι μισοί για αγανακτισμένους πολίτες.
Η κυβερνητική αδιαφορία θα αναγκάσει τον κόσμο να αυτοδικήσει και τότε οι μόνοι,που δε θα φταίνε θα είναι οι κάτοικοι και οι Αφγανοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου