Κυριακή, 1 Μαρτίου 2009

ΜΑΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Μία νέα τύπου Αστυνομία, που θα στηρίζεται στις δυνατότητες του «μεγάλου αδελφού» αξιοποιώντας τα στοιχεία από τα κινητά τηλέφωνα και τις κάμερες στους δρόμους και θα αντιμετωπίζει «δυναμικά» κουκουλοφόρους και διαδηλωτές οραματίζεται ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Δημόσιας Τάξης. Mιλώντας στο «ΘΕΜΑ» ο κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης καλεί τους πολίτες να κάνουν παραχωρήσεις σε ό,τι αφορά τις ατομικές ελευθερίες και το προσωπικό τους απόρρητο, για χάρη της ασφάλειας, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότ«ενδεχομένως να χρειαστεί να στερηθούμε κάποια πράγματα, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε ακόμη μεγαλύτερα»... Στη συνέντευξή του στο «ΘΕΜΑ» ο κ. Μαρκογιαννάκης τάσσεται υπέρ της επαναλειτουργίας των καμερών παρακολούθησης και αποκαλύπτει πως αγοράζει οχήματα ρίψης νερού που θα καταβρέχουν τους διαδηλωτές όταν υπάρχει ένταση, κάνει λόγο για σαρωτικές αλλαγές στην Αντιτρομοκρατική, ενώ δηλώνει ότι από δω και πέρα η Αστυνομία εγκαταλείπει την παθητική στάση και θα συγκρούεται με τους κουκουλοφόρους. Από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Εάν η κυβέρνηση θέλει να χτυπήσει την παραβατικότητα και όσους καθημερινά τρομοκρατούν τον ελληνικό λαό,πρέπει πρώτα απ΄όλα να βάλει κάμερες και να παρακολουθεί τα κινητά των υπουργών της,των blue boys που έγιναν golden boys,των εθνικών νταβατζήδων του 2003 πού έγιναν εθνικοί εργολάβοι του 2009 και κάτι περίεργων καλόγερων.
Όταν μία κυβέρνηση επειδή βλέπει τη λαική οργή να πλησιάζει επιστρατεύει μέσα καταστολής για να κρατηθεί πάση θυσία στην εξουσία,είναι πλέον εκτός από επιζήμια και εθνικά επικίνδυνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου