Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΦΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...


Εάν κάποιος παρατηρήσει το τελευταίο δίμηνο την ειδησεογραφία,θα διαπιστώσει,ότι όλοι ασχολούνται με τη δυσχερέστατη θέση,που βρίσκεται η χώρα οικονομικώς.
Τα δανεικά πάνε κι έρχονται-κυρίως δεν πάνε γι΄αυτό έχουμε βαλτώσει-,ο George σκαρφίζεται φόρους και στο ΄΄κλάσιμο΄΄ μπας και μαζέψει κανά φράγκο και οι φίλοι μας οι ξένοι,απειλούν ότι ή θα βάλουν λουκέτο στο Ελληνικό Δημόσιο ή θα βάλουν το ΔΝΤ να διαχειρίζεται τα οικονομικά της χώρας.
Εδώ και δύο μήνες έχει περάσει στο ντούκου το σημαντικότερο θέμα από τη μεταπολίτευση,που θα έπρεπε να είναι το μείζον στην ειδησεογραφία και στο κοινωνικό γίγνεσθαι.
Αυτή τη στιγμή και ενώ όλοι είναι ζαλισμένοι από τα φέσια του κράτους,η κυβέρνηση προσπαθεί από το παράθυρο να ελληνοποιήσει 300.000 αλλοδαπούς.Δεν λέω μετανάστες ή λαθρομετανάστες διότι δεν με ενδιαφέρει το νομικό τους καθεστώς.
Αυτό που με ενδιαφέρει,είναι πόσοι είναι αυτοί,από που κατάγονται,τι θα σημάνει αυτό στο δημογραφικό της χώρας και εάν η Ελλάδα μετά από 180 ιδρύσεως του νεοελληνικού κράτους πάψει να υπάρχει ως έθνος-κράτος και γίνει ένας πολυφυλετικός αχταρμάς μεταξύ Ασίας-Αφρικής και Βαλκανίων.
Ας μη γελιόμαστε.Οι ξένοι,που αποπειράται να ελληνοποιήσει ο Γιωργάκης και για λόγους εκλογικής πελατείας αλλά κυρίως επειδή έτσι του είπαν να κανει,είναι εχθρικά διακείμενοι προς την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Πρόκειται για έναν ασιατικό και αφρικανικό συφερτό,που έχει τόση σχέση με την Ευρώπη και το δυτικό πολιτισμό,όση έχουν τα λάχανα με τα ελικόπτερα.
Ουδέποτε Ασιάτες και Αφρικανοί μουσουλμάνοι,ενσωματώθηκαν στις ευρωπαικές δυτικές κοινωνίες.Χαρακτηριστικά παραδείγματα η Γαλλία με τους Βορειοαφρικάνούς και η Γερμανία με τους Τούρκους,που αποτελούν εντελώς χωριστές κοινωνίες μέσα στις χώρες που διαβιούν.
Με το να δώσεις ιθαγένεια στον Πακιστανό,στον Αφγανό,στον Αλβανό,φυσικά και δεν το κάνεις ΄Ελληνα.
Απλώς του δίνεις το διαβατήριο να κάνει κάποια στιγμή πολιτικό κόμμα και να παριστάνει τη μειονότητα,να μπει στις ένοπλες δυνάμεις με ό,τι αυτό συνεπάγεται και γενικά στη δημόσια διοίκηση.
Και επειδή πολύ συζήτηση πέφτει για το τι ΄΄σημαίνει να είσαι Έλληνας΄΄,Έλληνας είναι όποιος έχει ελληνική εθνική συνείδηση και τέρμα.
Ούτε όποιος μαθαίνει να μιλάει νέα ελληνικά είναι Έλληνας,ούτε όποιος γόνος αλβανικής ή πακιστανικής οικογένειας έχει καλό βαθμό στη Χημεία στο σχολείο.
Οι προηγούμενες γενιές έδωσαν τη ζωή τους για να κρατήσουν αυτό το κομμάτι γης ελεύθερο από ξένους επιβουλείς.
Οι τωρινοί μειοδότες-γιατί να το κάνουν από βλακεία αποκλείεται-υπακούοντας στα κελεύσματα των ξένων αφεντικών τους,επιχειρούν να δώσουν στους επιβουλείς της εδαφικής ακεραιότητας και της εθνικής ανεξαρτησίας ελληνικές ταυτότητες.
Και μαζί με τις ταυτότητες,που θέλουν να μοιράσουν,επιχειρούν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε μία πολυφυλετική χώρα,που οι Έλληνες θα παριστάνουν τους παλιούς ιδιοκτήτες,που έχουν παραδώσει τα κλειδιά σε αυτούς που κάποια στιγμή,εισέβαλλαν στο σπίτι από τα παράθυρα.
Και κλείνοντας έχει αναρωτηθεί κάποιος φαεινός νους από τους διοικούντες,πώς αυτοί οι ΄΄ρακένδυτοι΄΄,οι ΄΄πεινασμένοι΄΄,οι ΄΄απελπισμένοι΄΄,που δεν έχουν ψωμί να φάνε,βρίσκουν από 5.000 ευρώ ο καθένας-μισθοί Πακιστάν 20 ετών!!!-,για να τους περνάνε οι Τούρκοι απέναντι?
Και επειδή μάλλον οι ίδιοι δεν τα διαθέτουν,προκύπτει το δεύτερο ερώτημα?Ποιος τους τα δίνει?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου