Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ

Η εσωκομματική κόντρα στη ΝΔ καλά κρατεί.
Από τη μία οι δυσαρεστημένοι που δεν υπουργοποιήθηκαν βλ. Γιαννόπουλος,Λαμπρόπουλος κτλ. και από την άλλη ο γνωστός ΄΄ταραξίας΄΄ Γ.Μανώλης , που αποφάσισε να ρίξει τα καρφιά του εναντίον της Ντόρας , ως άλλος ΄΄Ηρακλής του στέμματος΄΄΄της λαικής δεξιάς.
Τι είπε ο Μανώλης?;O,τι σε περίπτωση ήττας της ΝΔ , στηρίζει τον Καραμανλή και θεωρεί τη Ντόρα νεοφιλελεύθερη , τέκνο των ΜΜΕ και άρα των εθνικών νταβατζήδων και ακατάλληλη για την ηγεσία.
Ο Μανώλης εξέφρασε το πλειοψηφικό κομμάτι των οπαδών της ΝΔ , που πράγματι ανήκουν στη λαική δεξιά , τα περί μεσαίου χώρου του φαίνονται ακαταλαβίστικα και αποστρέφεται ως κύριο ιδεολογικό ρεύμα της ΝΔ τον νεοφιλελευθερισμό και την ασύδοτη αγορά.
Το μοναδικό λάθος του Μανώλη είναι ότι βιάστηκε να εκφράσει την προτίμησή του για την ηγεσία , διότι όλοι στη Ρηγίλλης , αν και βλέπουν την ήττα να έρχεται , κάνουν το κορόιδο , μην τυχόν περάσει η ηττοπάθεια και στη βάση της ΝΔ.
Για ψυχολογικούς λόγους της βάσης κυνηγάνε το Μανώλη και όχι για λόγους ουσίας.
Εάν ρωτήσεις βουλευτές της ΝΔ κατ΄ιδίαν , εάν επικροτούν τις δηλωσείς Μανώλη ,θα σου πουν ΄΄καλά τα είπε , αλλά είναι άκαιρος΄΄.
Ο Μανώλης είναι η επόμενη ημέρα της ήττας στη ΝΔ.
Το καραμανλικό μπλοκ της λαικής δεξιάς δεν θα αφήσει το μητσοτακέικο να σηκώσει κεφάλι.
Και τότε κανείς δεν ξέρει πώς θα αντιδράσει ΄΄η αγία οικογένεια΄΄.
Γιατί τα χρόνια περνούν , το κορίτσι μεγαλώνει,ο μπαμπάς αγχώνεται και όλοι μαζί καταλαβαίνουν , ότι η ΝΔ πάντα θα τους θεωρεί ΄΄ξένο σώμα΄΄.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου