Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

ΤΗΛΕΠΑΡΑΛΥΤΟΙ


Ένα παλιό ρητό λέει ότι ΄΄ένας λαός έχει την ηγεσία που του αξίζει΄΄.

Οι Έλληνες είμαστε από τους πρώτους , που κάνουν πλήρη χρήση του συγκεκριμένου ρητού.

Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς , ότι ο Έλληνας επιλέγει να στείλει στο κοινοβούλιο με το σταυρό του ,πρόσωπα πού σουλατσάρουν πρωί-βράδυ στα κανάλια.

Στα τελευταία χρόνια της τηλεδημοκρατίας ο αδέκαστος ελληνικός λαός έχει στη Βουλή πλήθος φωστήρων όπως Νατάσσα Ράγιου,Ελένη Κούρκουλα(Σελήνη),Βαίτση Αποστολάτο,Άδωνι,Κώστα Καρρά και πολλούς άλλους τηλεταλαίπωρους , που όταν είδαν ότι μπορούν να εξαργυρώσουν την αναγνωρισιμότητά τους στην κάλπη , κατέβηκαν στις εκλογές.

Και μετά παραπονίομαστε για το κόμμα , που μας κυβερνά.

Εδώ αν κοιτάξει κανείς, ποιους επιλέγουμε από τις λίστες θα καταλάβει και τον τρόπο , που σκεφτόμαστε.

Αν βγει ο άλλος και πει , ότι διεκδικώ την ψήφο , γιατί είμαι αναγνωρισμένος επιστήμονας , θα πάρει τον ΄΄λοπού΄΄ που λέει κι ο Γεωργίου.

Αν όμως βγεις και πεις , μάγκες στείλτε με στη Βουλή γιατί βαρέθηκα να πουλάω βιβλία στα κανάλια ή γιατί έχω κάνει πλήθος εκπομπών με καίρια ζητήματα όπως ΄΄γιατί η μαύρη κιλότα αποτελεί το φετίχ του Έλληνα΄΄ ή ΄΄πώς μαγειρεύεις καλύτερα ιμάμ μπαιλντί΄΄ , ο αδούλωτος Λαός σε έστειλε κατευθείαν στη Βουλή.

Έτσι είναι κύριοι.

Μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό μας πλέον.

Μισή ντροπή δική μας και μισή της καθημερινής λοβοτομής , που μας υποβάλλουν τα κανάλια.

Και μη τη βρίζουμε πολύ την Ευγενία Γεωργίαδη-Μανωλίδου , γιατί αν την κατεβάσει ο χοντρός υποψήφια , θα την ψηφίσουμε κι αυτή , γιατί ΄΄είναι μια ταλαιπωρημένη ανύπαντρη μάνα 3 παιδιών , σύζυγος αγωνιστή τηλεβιβλιοπώλη βουλευτή,που αναγκάζεται και κάνει ό,τι κάνει στην TV , γιατί το άδικο ελληνικό σύστημα , δεν της έδωσε την ευκαιρία να ΄΄ξεδιπλώσει΄΄ το ταλέντο της στη μουσική...

Φοράει κι ωραίο ταγιεράκι...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου