Τρίτη 19 Μαΐου 2009

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ.


Δεν έχει ξαναγίνει τέτοια αβάντα σε πολιτικό φορέα,όσο γίνεται αυτές τις μέρες από τα ΜΜΕ,στους Οικολόγους του Τρεμόπουλου.
Εδώ και δύο μήνες βγαίνουν γκάλοπ το ένα μετά το άλλο και τους ανεβάζουν μέχρι και ως τρίτο κόμμα!
Ψάχνω κι εγώ στους γνωστούς και φίλους να δω,ποιοι ΄΄αλλαξοπίστησαν΄΄ και θα ρίξουν Οικολόγους.Βρε ούτε ένας!
Προς τι λοιπόν αυτή η αβάντα στον Τρεμόπουλο και στην παρέα του?
Σίγουρα όχι,γιατί ξαφνικά έπιασε ο πόνος τα ΜΜΕ για την αναδάσωση,την προστασία των θαλασσών της χλωρίδας και της πανίδας.
Η παρέα του Τρεμόπουλου,έχει δώσει εδώ και αρκετά χρόνια τα ΄΄διαπιστευτήρια΄΄ της στους κρατούντες εντός και εκτός Ελλάδος.
Είναι αυτοί που ήθελαν προτομή του Κεμάλ Ατατούρκ σε κεντρική πλατεία της Θεσσαλονίκης-έτσι για τον τιμούν και να τον μνημονεύουν οι Μικρασιάτες-,εκείνοι που βλέπουν παντού μειονότητες Αλβανική,Τουρκική,Μακεδονική,Βλαχική,Κουτσοβλάχικη και δε συμμαζεύεται.Ήθελαν την επικράτηση του σχεδίου Ανάν στην Κύπρο και καλοβλέπουν και έναν πιο ΄΄ενεργό΄΄ ρόλο της Τουρκίας στο Αιγαίο.
Βέβαια αν τους μιλήσεις για τους Έλληνες της Β.Ηπείρου,τους Έλληνες των Σκοπίων,τους εγκλωβισμένους στην Καρπασία,τους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης,της Ίμβρου και της Τενέδου θα χαρακτηριστείς από τον γκαουλάιτερ Τρεμόπουλο,ως θιασώτης των SS.
Ο κύριος ρόλος του ανωτέρω πολιτικού συνοθυλεύματος είναι η προβολή των πιο ακραίων ανθελληνικών θέσεων εντός της Ελλάδας και η παρουσίαση της Ελλάδας ως μία χώρα έτοιμη να εκραγεί από εξεγέρσεις καταπιεζομένων μειονοτήτων...
Όσοι νομίζουν ότι ψηφίζοντας τη συγκεκριμένη παρεούλα,βοηθούν το οικολογικό κίνημα να το ξανασκεφθούν.
Aν θέλουν πάλι σώνει και καλά να τους ψηφίσουν,ας γράψουν πάνω στο ψηφοδέλτιο τους πολιτικούς καθοδηγητές του Τρεμόπουλου και της παρέας του,Κεμάλ Ατατούρκ,Ραούφ Ντενκτάς,φυσικά το Στέιτ Ντιπαρτμέντ,το μακαρίτη το Γκλιγκόροφ και τους απανταχού τσάμηδες.
AΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΕ.ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ,ΠΕΣ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΞΗΣΗ!

1 σχόλιο:

  1. Οικολογοι? Ποιοι οικολογοι? Τι σχεση εχει η οικολογια με τον κεμαλ ατατουρκ και τισ υποτιθεμενες μειονότητες? ΚΑΜΜΙΑ!! Ειναι πασιφανές οτι ο τρεμόπουλος και η παρέα του εξυπηρετούν αλλα συμφέροντα και παπαγαλιζει αυτά που του υπαγορέυουν οι "εργοδοτες" του. Και φυσικά μπορει να το κάνει στο όνομα της πολυδιατυμπανισμένης και εντελώς παρεξηγημένης έννοιας της δημοκρατίας, όπου ο καθένας μπορεί να λέει και να κάνει οτι του γουστάρει χωρίς καμμία απολύτως συνέπεια, ακόμα και αν τα λεγόμενα του ή οι δραστηριότητες του στρέφονται ευθέως κατα της πατρίδας του και της ιστορίας της!! Και με τα ΜΜΕ σε ρόλο διαφημιστή-μεσάζοντα να αναπαράγουν αυτό το τσίρκο με πρόφαση το δικαίωμα στην ελευθερη ενημέρωση και πληροφόρηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή