Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΟΥ ΑΥΝΑΝ.


Έλεγα να μη γράψω τίποτα για τη Eurovision.
Βαρέθηκα κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια.
Η ελληνική συμμετοχή,χαζοσουξεδάκια,οι αδερφές Μαγγούρα,ο Έλλην Θεός Sakis και το κακό συναπάντημα.
Έλα όμως που έχει περάσει μια βδομάδα και τα όρνια των ΜΜΕ αλλά και οι πελάτες τους ασχολούνται με αυτό το καραγκιοζιλίκι.
Κι έρχομαι και σας ερωτώ?Ποιοι λαοί ασχολούνται μανιωδώς με τη Eurovision και την ανάγουν σε εθνικό ζήτημα?
Οι Έλληνες,οι Τούρκοι και οι πρώην Σοβιετικοί.
Οι καθαρόαιμοι δυτικοί Άγγλοι,Γερμανοί,Γάλλοι και λοιποί στέλνουν ένα τραγουδάκι κι αν πιάσει έπιασε.
Τα νούμερα όμως της Νοτιανατολικής Μεσογείου και κάτι Βαλτικογενείς νομίζουν ότι αν κερδίσουν τη Eurovision,θα μπουν στο μάτι των δυτικών.Θα τους προσέξουν.
Και εκεί αρχίζει το μέγα καραγκιοζιλίκι.
Βγαίνουν τα κανάλια και λένε,ότι θα αποτελέσει μεγάλη διαφήμιση της χώρας η νίκη και θα πλακώσουν τουρίστες απ΄όλον τον κόσμο.Ανάγουν τη Γιουροβίζιον σε αιτία αύξησης του εγχώριου ΑΕΠ!
Από την άλλη μεριά οι Τούρκοι,που μετά τους Νεότουρκους,προσπαθούν να πείσουν τους εαυτούς ότι δεν είναι Ασιάτες αλλά Ευρωπαίοι,σου λένε΄΄να μια καλή ευκαιρία να ικανοποιήσουμε το κόμπλεξ μας΄΄.Ό,τι και να κάνουν όμως,δε πα να στέλνουν τραγουδάκια στην ευρωπαική vision και να παίζουν στα κύπελλα της UEFA,Aσιάτες ήταν,Ασιάτες θα παραμείνουν.
Οι βαλτικές χώρες,με το κόμπλεξ των 70 ετών κατοχής από τους Ρώσους-αυτό θα το αναλύσουμε σε άλλο κομμάτι-,νομίζουν ότι εάν νικήσουν θα μπουν στη δυτική οικογένεια.Και αυτοί αυτοαπατώνται διότι οι Αγγλοσάξωνες,που αποτελούν τον κορμό αυτού που σήμερα λέμε ΔΥΣΗ(στην Ευρώπη και απέναντι),ποτέ δεν θα αποδεχθούν σλαβικά φύλα στον δυτικό κορμό και πάντα θα είναι το eastern Εurope ή οι τέως σοβιετικές δημοκρατίες.
Εμείς όμως γιατί κολλάμε με αυτές τις ανοησίες?Θέλουμε να μπούμε στο δυτικό κλάμπ?Αφού εμείς είμαστε οι θεμελιωτές αυτού που σήμερα λέμε΄΄δυτικός πολιτισμός΄΄.
Άλλος είναι ο λόγος μάγκες.
Ο Έλληνας μια ζωή μετά την απελευθέρωση βλέπει τους δυτικούς,που αποτελούν κατά μία έννοια ΄΄πνευματικά παιδιά του΄΄,ως τους μεγάλους νταβατζήδες του,που αν και χρησιμοποίησαν τον ελληνικό πολιτισμό και την ελληνική σκέψη για να εδραιωθούν,τον πούλησαν,προς χάριν πλούσιων και ισχυρών γειτόνων.
Έτσι νομίζει ότι αν κερδίσει,θα τραβήξει την προσοχή από τα ΄΄αποπαίδια΄΄ του.
Θα γυρίσουν και θα τον κοιτάξουν και μεταξύ του greek-που αποτελεί από μόνο του προσβολή- σουβλάκι και του greek mousaka,θα σου λένε στην Πλάκα,ότι κέρδισες και τη Eurovision.
Έτσι είναι ο Έλληνας μάγκες και το μπουρδέλο ελληνικό κράτος.
Δεν κάνει τίποτα για να αναδείξει στους ξένους,τους λόγους,που πρέπει ειδικά οι δυτικοευρωπαίοι,να μνημονεύουν ως κοιτίδα του δικού τους πολιτισμού την Ελλάδα και περιμένει από τηλεανοησίες τύπου Εurovision,να προβάλει την πατρίδα του.
Το κομμάτι το ανέβασα ορμώμενος από ένα περιστατικό χθες το μεσημέρι στη Διονυσίου Αεροπαγίτου.
Ένα ζευγάρι Γερμανών σταμάτησε δύο greeks-αποφεύγω το χαρακτηρισμό Έλληνες-για να τους ρωτήσει,πώς θα ανέβει στην Ακρόπολη.
Όταν οι Γερμανοί ανέφεραν το Σωκράτη και τον Πλάτωνα στους νεοgreeks,αυτοί τους απάντησαν Sakis Rouvas και Eurovision...
Και η πλάκα ήταν,που στην ερώτηση των Γερμανών΄΄WHO IS SAKIS ROUVAS΄΄,οι συμπατριώτες μας απογοητεύθηκαν,που οι ξένοι δεν ήξεραν τον Έλληνα Θεό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου