Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ΄΄Ο,ΤΙ ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ΄΄


Α ρε παλικάρια της νέας διακύβερνησης.Αντί να πάρετε το αεροπλάνο και να πεταχτείτε μέχρι το Λονδίνο για να βοήθησετε τους συναδέλφους σας Βρετανούς,που παραιτούνται ο ένας μετά τον άλλον για μερικές ψωροχιλιάδες ευρώ,κάθεστε εδώ και περιμένετε τα μπάνια και τις ευρωεκλογές.
Οι Άγγλοι παραιτούνται επειδή εκμεταλεύθηκαν διάταξη νόμου και με κρατικές δαπάνες,έφτιαχναν τους κήπους τους,πήγαιναν στο κομμωτήριο και κάτι τέτοια.Για πενταροδεκάρες δηλαδή μιλάμε.Μέχρι και ο Πρόεδρος της Βουλής τους παραιτήθηκε.
Πού είναι τα δικά μας παλικάρια της νέας διακυβέρνησης Βουλγαράκης,Ρουσόπουλος,Δούκας,Μπασιάκος,Παυλίδης,Κυριάκος,Τσιτουρίδης και φυσικά ο πρώην καταλληλότερος,για να τους δείξουν τον τρόπο,που και το Δημόσιο βάζεις μέσα,φυσικά δεν παραιτείσαι,μετά βγαίνεις και κάνεις τον τιμητή και στο τέλος τα όρνια σε ξαναψηφίζουν.
Ερασιτέχνες οι Άγγλοι.Να πάνε το καλοκαίρι στα εντατικά μαθήματα που διοργανώνει το ''Riggilis University'' με θέμα ΄΄πώς να αυξήσεις τον τραπέζικο σου λογαριασμό και να μην ξεκολλήσεις ποτέ από τη βουλευτική και υπουργική καρέκλα΄΄ κι άμα ξαναπαραιτηθουν,να μου σφυρίξεις κλέφτικα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου