Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

ΝΑ ΜΟΥ ΒΡΕΙΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΒΩ!

Απίστευτη ατάκα Αφγανού,που είχε φτάσει στην Αθήνα πριν ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, στην εκπομπή του Θεοδωράκη την Τρίτη,που μας πέρασε.
Και αντί ο δημοσιογράφος να τον κράξει και να του πει΄΄Τι λες ρε παλικάρι?Και γιατί δεν καθόσουν στην πατρίδα σου να κλέβεις?Ή στην τελική,σου χρωστάει τίποτα ο Έλληνας,να του ανοίγεις το σπίτι,να του βουτάς το πορτοφόλι στο λεωφορείο?,τον αβαντάριζε!
Λοιπόν επειδή όλος ο ελληνικός λαός ΄΄χρωστάει΄΄ μεγάλη υποχρέωση στον ανωτέρω κύριο,ας του βρούνε μία διευθυντική θέση σε καμία πολυεθνική,ένα ταπεινό σπιτάκι στην Πολιτεία,γιατί ο άνθρωπος το είπε΄΄αν δεν με αποκαταστήσετε επαγγελματικώς θα σας κλέβω!΄΄
Όσο για το Θεοδωράκη ο άνθρωπος είναι ΄΄ευαίσθητος΄΄για Αφγανούς,Πακιστανούς,Μαροκινούς,Σουδανούς,αλλά μη του πεις για ευαισθησία στους Έλληνες.Παθαίνει αλλεργία ο άνθρωπος.
Μάλλον η αλλεργία του έχει προκληθεί από τους μισθούς που εισπράτει,από τη συνοικία που διαμένει και ίσως-δεν το ξέρω αλλά το υποπτεύομαι-από τους αστυνομικούς,που τον φυλάνε.

2 σχόλια:

  1. ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΟΝΤΡΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΒΡΗΤΕ ΡΕ ΚΑΜΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ......ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΗΝ ΑΓΑΜΙΑ ΣΑΣ....... http://eglimatikotita.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πιο απίστευτο στην ολη ιστορία δεν είναι μόνο η ατάκα αυτου του βρομιάρη,αλλα η παγερή απαθεια και αδιαφορία "αυτών των βρωμιάρηδων" που του επέτρεψαν να έρθει στη χώρα μας, αλλα και των ομοίων τους που συνεργούν στην εδώ παραμονή του ωστε να μας μολύνει το χωρο μας με τη παρουσία του και τη συμπεριφορα του!! Αλλά οπως λεέι και ο σοφος "λαός" πίσω εχει η αχλάδα την ουρα!!! Και επειδή οπως απεδεδειγμένα γνωστόν 'Του έλληνα ο τράχηλος ζυγόν δεν εσηκωνει", σύντομα θα έρθει η μέρα οπου θα φτάσει "ο κόμπος στο χτένι" και τότε θα δουμε σκηνές απείρου κάλλους στους δρόμους της "πολυτισμικότατης" αθήνας και όχι μόνο, όταν ο έλληνας θα έχει απηυδησει εντελώς και θα πάρει τη κατασταση στα χέρια του. Και ουέ κι αλλίμονο σε όποιον βρεθέι μπροστα του!! Ούτε ο Αλλαχ ο ίδιος δεν τον σώζει!! Και τοτε να δω που θα είναι ο "έγκριτος " δημοσιογράφος μας για να καλύψει το "πρωτοφανές φαινόμενο της ρατσιστικής βίας" που θα ξεσπάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή