Τρίτη 5 Μαΐου 2009

ΠΡΟΣΟΧΗ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗ ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ!

Σε αυτή τη χώρα αν κλέψεις ένα ποδήλατο ή ένα παπάκι μπορεί να πας 5 με 10 χρόνια φυλακή σαν το ΄΄ανθρωπόμορφο κτήνος΄΄.
Αν όμως είσαι βουλευτής τότε αλλάζουν τα πράγματα.
Οι ομογάλακτοί σου,δεν θα κάνουν τον κόπο ούτε να σε παραπέμψουν σε δίκη.
Είσαι εκ προοιμίων αθώος.Γιατί να σε βάλουν στη βάσανο του κατηγορουμένου?Όχι του ενόχου,απλώς του κατηγορουμένου.
Άλλωστε ο Τέλης το είπε ο χθες.
Η 80χρονη μητέρα τον θεωρεί καλό παιδί!Γιατί να χαλάσει αυτή η εικόνα της μαμάς του με το να δει τον γιο της στο εδώλιο?
Και τι έγινε,που επιχειρηματίας ομοιδεάτης σου σε κατηγορεί για εκβίαση κι αν ήσουν απλός πολίτης θα πήγαινες κατηγορουμένος?
Ο Παυλίδης χθες με το απαράμιλλο θεατρινίστικο ύφος ζήτησε ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Αν ήθελε δικαιοσύνη,τότε θα ζητούσε την παραπομπή του στον φυσικό του δικαστή,ώστε αν πράγματι είναι καθαρός,να αποδειχθεί και να επιστρέψει ίσως στη Βουλή,αν το ήθελε.
Όμως γιατί να ταλαιπωρηθεί στα δικαστήρια?
Επέλεξε τη μέθοδο του εκβιασμού μίας ολόκληρης κυβέρνησης,λέγοντας ΄΄αν με παραπέμψετε,εγώ δεν παραιτούμαι και θα αναγκαστείτε να πάτε σε εκλογές.Γι΄αυτό απαλλάξτε με να γλυτώσετε κι εσείς τις έδρες σας΄΄.
Και οι ΄΄συνάδελφοί΄΄ του τι έκαναν?
Μπροστά στο φόβο της ενδεχόμενης ήττας της ΝΔ στις εκλογές και της μη προσωπικής τους επανεκλογής,έδωσαν το καλύτερο μάθημα στον ελληνικό λαό,για το ποιους έχει επιλέξει να στείλει στο εθνικό κοινοβούλιο.
Ανθρώπους,που μπροστά στο προσωπικό τους συμφέρον-γιατί και το κομματικό μπαίνει από κάποιους σε δεύτερη μοίρα-,κάνουν το κορόιδο σε υποθέσεις διαφθοράς.
Και μετά περιμένει ο κόσμος από τους βουλευτές να τα βάλουν με τα οργανωμένα συμφέροντα και να υπερασπιστούν τα δικαιώματα του κόσμου...
Υπεύθυνε Ελληνικέ Λαέ,μοιρολάτρη και υποκριτή καμάρωσε τα ΄΄παλικάρια΄΄ που έστειλες στο Κοινοβούλιο για να σε εκπροσωπήσουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου