Τετάρτη, 6 Μαΐου 2009

ΓΚΡΙΖΑ ΖΩΝΗ ΤΟ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ,ΕΠΟΙΚΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ!


«σύμφωνα με τις διεθνείς συνθήκες, η κυριότητα του νησιού είναι αμφισβητούμενη και μέχρι σήμερα η Ελλάδα έχει καταφέρει να εγκαταστήσει στο νησί μόνο 70 Ελληνες, λαθραία και νύχτα, προκειμένου να το εντάξει στα εδάφη της. Το νησί έχει κατακλυστεί από λαθρομετανάστες και αν αυτό συνεχιστεί, το νησί θα περάσει στο καθεστώς των Ηνωμένων Εθνών διότι δεν μπορούν να εγκατασταθούν στο νησί ελληνικές δυνάμεις». Στο δημοσίευμα ο συντάκτης αναφέρεται και στις καθημερινές υπερπτήσεις υποστηρίζοντας ότι «οι κάτοικοι του νησιού έχουν αποστηθίσει τα όσα αναγράφονται στα φτερά των τουρκικών αεροσκαφών τα οποία υπερίπτανται κάθε μέρα και κάθε λεπτό πάνω από τα κεφάλια τους». Και το δημοσίευμα ολοκληρώνεται με την πρόταση: «Ιδού η ιστορία ενός νησιού, όπου στις διεθνείς συνθήκες δεν έχει διευκρινιστεί σε ποιον ανήκει και η ιστορία των 70 Ελλήνων κατοίκων που διαμοιράζονται την ίδια μοίρα...».
Εφημερίδα Τζουμχουριέτ,αντιγραφή από Ελευθεροτυπία

Καταλάβατε τώρα κύριοι του Υπουργείου Εξωτερικών,Αμύνης και Εσωτερικών και προιστάμενε αυτών,γιατί οι Τούρκοι περνούν καθημερινά εκατοντάδες λαθρομετανάστες στα ελληνικά νησιά?
Καταλάβατε ότι οι Τούρκοι θεωρούν εποίκους τους κατοίκους των ακριτικών νησιών?
Καταλάβατε ότι η ΄΄φίλη και σύμμαχος΄΄ Τουρκία θεωρεί αμφισβητούμενες περιοχές όχι μόνο ακατοίκητες νησίδες αλλά και κατοικημένα νησιά?

3 σχόλια:

 1. Συγχαρητήρια για το άρθρο σου. Τα λές με το όνομα τους.Αυτά είναι τα γεγονότα και εκεί θα καταλήξουμε αφού συνεχώς υποκλινόμαστε στηνΤουρκία φοβούμενοι μήπως μας αγγίξει και σαν παράδειγμα αναφέρω την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Κύπρο όπου Καραμανλής και Χριστόφιας δεν έδωσαν ξεκάθαρα το μήνυμα ότι θα ασκήσουν βέτο στην ενταξιακή πορεία της Τουρκίας αλλά αντίθετα την επαινούσαν και μάλιστα ο χριστόφιας έλεγε ότι δέχεται και συγχαρητήρια για αυτό. Για αυτό το λόγο τους δίνουμε συγχαρητήρια που ο Ομπάμα μας γύρισε την πλάτη και πήγε στη φίλη Τουρκία.
  Δυστυχώς εκεί θα καταλήξουμε αν δεν αλλάηξουμε πολιτική.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κάποιο παλιό ρητό έλεγε ότι ΄΄αν του δείξεις του Τούρκου τα πισινά σου θα σου δείξει τα μπροστινά του κι αν του δείξεις τα μπροστινά σου θα σου δείξει τα πισινά του΄΄.Φαίνεται ότι οι ηγεσίες της Ελλάδας και της Κύπρου έχουν αποφασίσει να του δείχνουν τα πισινά τους.
  Μια φορά το 1987 τους δείξαμε τα μπροστινά μας και πήραν το βαποράκι το Σισμίκ και την κοπάνησαν από το Αιγαίο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ακριβώς όπως τα λές είναι αλλά δεν αρκεί να τα λέμε εμείς αυτά αλλά οι πολιτικοί να το αντιληφθούν. Πρέπει να ακούσουν τους πολίτες τους γιατί άλλωστε αν το σκεφτούμε είναι "υπάλληλοι" και απο εμάς ζητούν ή ακόμα παρακαλούν τη ψήφο μας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή